“Only for Transit” kúton tankolhat más is? Ha igen, miért így hívják?
Az a jelülés nem a kútra vonatkozik hanem a kamionokra. Azért van kinn a kúton hogy a kamionos, aki ilyen jelölést kapott, tudja hogy oda bemehet.
De rajta kívül bárki más is vásárolhat ott.
Köszönöm, már tapasztaltam közben. De marha jó, hogy aki nem ismeri de tud angolul, az erre a következtetésre jut.
Egyébként mi értelme van így, ha az átutazóban lévők vegyülnek és taperolják ugyanazokat a tömlőket, mint az itthoniak?
# 5/5 Időpont ma 20:16
Pld. az az értelme, hogy csak néhány kútnál "taperolnak", csak az engedélyezett útvonalon,és aki ettől tart az kereshet más kutat, mert látja hogy az egy "taperolós" kút.
De szerinted az a kamionos, aki hetek alatt kevesebb emberrel kerül kapcsolatban mint te egy fél nap alatt, az nagyobb veszélyt jelent rád a "taperolással", mint az összes többi tankoló? Ha ennyire félsz miért nem használsz a tankoláshoz eldobható kesztyűt ( vagy akár csak nejlon-zacskót)? A lépcsőházad/ munkahelyed/bevásárlásaid helyszíneit/kapuját, kaputelefonját, kilincseit kik "taperolják"? Ne ragozd már túl a dolgot!
Azt kérdeztem, "mi értelme van így". Nem azt írtam, hogy "jajj de félek, mert azok a mocskos idegenek összefogdosták előttem". Nem vagyok veszélyeztetett. Valószínűleg észre sem fogom venni. De látom jobban értetek hozzá.
Próbáljuk meg még egyszer: mi értelme van ennek az intézkedésnek, ha az össze többi tankoló jelenti a nagyobb veszélyt, mint a megfogyatkozott számú átutazók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!