A kecskeméti repülőnapra indulnánk jövőhéten. Az 5-ös főúton mennénk és szeretnénk a repülőtér melletti parkolóba menni. Mekkora dugóra számíthatunk a városban, mennyi idő átvergődni addig?
A katapultálásra kijelölt légtér alatt nincs parkoló.
Tehát ott 3-4 km-re lesz megállási lehetőség, onnan is busszal segítik a vendégeket annyira messze van.
8 után pedig tuti dugó.
Köszönöm a válaszokat.
Közben találtam egy térképet:
az 5-6-os kapunál lévő parkolókat szeretném megcélozni, úgy, hogy az északi lehajtónál lejövök, majd városon keresztül, de majd meglátjuk mekkora lesz a forgalom.Lehet maradunk a déli lehajtónál lévő parkolónál, aztán busz.Pár éve is így oldottuk meg, ha jól emlékszem a buszoknak jelöltek ki egy külön útvonalat, ahol ez idő alatt autók nem közlekedhettek, így elég gyorsak voltak, csak vissza felé cinkes, amikor vége van és mindenki vissza akar jutni a parkolóba.
Bocs., a kelet felől 44-es mentén lévő parkolót nem javasoltam.
A Te verziód jó lehet, de minél KORÁBBAN menjél.
Szerencse le, jó utat!
Én is megyek a kecskeméti repülőnapra,de azt nem nagyon értem,hogy ,hogy van ez a belépő.
4 ezer forint,de hát azt messziről is lehet látni,csak fel kell nézni vagy:::
lezárják jó messzi,hogy ne lehessen látni????
Amugy nekem is kell majd terveznem,mert Budapesti vagyok aztán nem nagyon járom az országot:D
Messziről nézni azért sem szerencsés, mert elég alacsonyan szállnak a gépek. Ugyan látnád őket de az "előadást", a köteléket csak a reptérről látni normálisan, ez olyan ,mintha tűzijátékot néznél 10km-ről, nem az igazi :)
elővételbe csak 3500 a jegy :)
Azt az 500 Ft-ot nem spórolom le,mert ha esetleg nagyon rossz lenne az idő vagy valami akkor buknám.
Amugy nem tudjátok mikor kezdődik?reggel 8?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!