Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egyetértesz azzal, hogy a...

Egyetértesz azzal, hogy a vállalkozások fizessenek több üzemanyag adót?

Figyelt kérdés

#vállalkozás #extra #üzemanyagadó
2020. jún. 22. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Egyéb ötletem támadt, leírom válaszként.
17 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Már miért fizessen többet egy varrónő és egy fagylalt árus?

Ha meg valaki olyan vállakozó aki sok üzemanyagot használ, az akkor több adót is fizet.

2020. jún. 22. 14:49
 2/7 D. Brasco ***** válasza:
100%

Az egesz kerdes egy netto baromsag........

A masik meg ha valaki tobb uzemanyagot vesz az tobb penzt juttat a kasszaba tekintve hogy igy is kb a fele adó a benzinnek/gazolajnak

2020. jún. 22. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnél egy csomó minden áruért többet fizetni...?

Ugyanis a vállalkozó az áruja/szolgáltatása árába be fogja építeni a megnövekedett költséget...

2020. jún. 22. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, fizessenek a pékek többet az üzemanyagért, hogy aztán a zsemle 50 ft helyett 250 legyen. Jó ötlet...
2020. jún. 22. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést nem igazán gondoltad végig :D
2020. jún. 22. 16:13
 6/7 A kérdező kommentje:
A kérdés témáját nem én találtam ki. Egy bennfentestől hallottam, hogy ez ebben a formában felvetődött, mint ötlet. Én csak kíváncsi voltam, hogy tetszene az embereknek.
2020. jún. 22. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
És milyen indok alapján fizessenek többet? Csak azért mert vállalkozás? És mi alapján dönti el a benzinkutas, hogy te vállalkozó vagy és a céges kocsiba tankoltál vagy magánszemély? És ha végre eldöntötte, átkalkulálja az árat? Másrészt, vállalkozóként te sem örülnél ennek, ha neked kellene többet fizetned az üzemanyagért, hogy pár tizenéves olcsóbban pávázhasson.
2020. jún. 24. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!