Megbüntetnek ha kilóg a fara?
Beállsz két helyre, nem tudsz mást csinálni. Én is ezt szoktam ilyen nagyobb járművel soha nem büntettek érte, még Németországban sem.
Azért nem csinálnak 6 méteres parkolókat, mert 100 autóból 99 max. 5 méteres. Tök hülyeség lenne a parkolóhelyek 10-20 %-át beáldozni, azért mert néha felbukkan egy-egy teherautó.
Ha ingyenes és nonstop, akkor nyilván bármeddig ott állhatsz. Hogy benne aludhatsz-e, az az adott ország/parkoló hely szabályaitól függ. A legtöbb nyugat-európai országban tilos az autóban aludni, Magyarországon azt hiszem nem tilos.
Mindkettő előfordult már. Sőt olyan is volt, hogy 3-4 merőleges helyre álltam be párhuzamosan. Szűk utca volt mindkét oldalon merőleges parkolókkal. Mivel nehéz cuccokat vittem, irreális lett volna többszáz méterről odacipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!