Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » MTZ hidraulika mekkora súlyt...

MTZ hidraulika mekkora súlyt bír emelni?

Figyelt kérdés

Van egy 820.1 es MTZ-ém gondolkodom rajta hogy csinálok/csináltatok egy komolyabb függesztett X tárcsát rögtörővel 2,80-2,90 munka szélességgel(3,10-3,20 szőlő sort szeretnék vele művelni,elvileg 24-26 tárcsalap)fogalmam sincs milyen nehéz lehet,lesz,de szeretném minél rövidebbre csinálni a szűk forgók végett.

Esetleg ha valaki használ hasonló tárcsát MTZ-vel,képet,linket,infót,tapasztalatot szívesen elfogadok és megköszönöm .

2020. jún. 17. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb ha veszel egyet. De egy függesztett tárcsa, minden csak nem komoly.

Egyébként előbb fogja emelgetni az elejét, mint hogy ne bírja felemelni.

Elvileg 3200 kg a karok pontjain

2020. jún. 17. 17:58
 2/7 A kérdező kommentje:

venni akarok,egy leharcoltat és azt át alakítani.igen sejtettem mivel a meggyrázó gép is emelgeti kicsit ezért már tervezgettem hogy rakok rá + 1-1 orrsúlyt,szerinted hülyeség lenne?árthat a 4x4-nek vagy a szöghajtásnak?

köszönöm a válaszod!

2020. jún. 17. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:

De minek átalakítani meg tákolni? Miért nem jó egy sima rövid, függesztett tárcsa?

Rakhatsz rá plusz 1 súlyt, nem ezen fog múlni. Az elsőhajtás a sok nagy sebességű aszfaltos közlekedéstől megy szét előbb.

2020. jún. 17. 18:50
 4/7 A kérdező kommentje:
azért akarom átalakítani mert pont ilyen paraméterekkel nem találtam,kell a 280-290 széles de a 300 már kicsit nagy a 270 meg pici nem akarok csak egyszer elmenni egy soron,nem szeretek tákolni,át alakítani szeretném az én egyedi elvárásaimra de ha találsz a fent leírtak alapján hirdetést akkor légyszíves linkeld be.köszi a válaszod.
2020. jún. 17. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
agroinform függesztett tárcsa...
2020. jún. 17. 20:24
 6/7 A kérdező kommentje:
azért írtam azt ha te találsz akkor linkeld be mert én már megnéztem és nem találtam....csak olyant amit át kell tákolni...
2020. jún. 17. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak az első oldalon is több van.

De bármelyik bóvli, magyar gyártó csinál neked annyi lappal amennyivel szeretnéd és olyan rögtörővel.

Omikron, Leták, Vagro stb stb. Ezek szántóföldi használatra játékszerek, de szőlő, gyümölcsös ápolására tökéletes.

[link]

[link]

2020. jún. 18. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!