Mikor szoktak lenni a tantermi kresz órák?
Egyetem mellett gyakonrok vagyok egy cégnél és most nyáron heti 40 órát kell dolgoznom.
Reggel 9től délután 5ig.
Viszon most nyáron akarom a kresz órákat is megcsinálni,ha lehet tanteremben,nem e-learninget.
Nem rudjátok,hogy az órák napközben szoktak lenni általában vagy este?
Iskola válogatja.
Van, ahol van délutáni képzés, olyan is, ahol hétvégi.
Jellemzőek a délutáni órák, heti két alkalommal.
Érthető az ok, hisz az emberek vagy még tanulók, vagy dolgoznak, délelőtt más elfoglaltságuk van.
Vannak nagyobb iskolák, ahol esetleg napi szinten megy az oktatás, de ahogy írtam a jellemző a heti két nap, az iskola választáskor esetleg ez is lehet szempont, bár a lényeg a gyakorlati oktató személye.
Általánosságok helyett, konkrét válaszokat az oktatások idejéről az iskolák honlapjairól, vagy az ügyintézőnél érdeklődve kaphatsz... vannak iskolák, ahol az oktatás 18 óra körül kezdődik, nagyon azért nem mennek bele az estébe, mert egy 20 órakor kezdődő oktatás 22 óra körül ér véget, ami viszont már megint nem ideális sok tanulónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!