Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E-learning vagy tantermi...

E-learning vagy tantermi oktatás a jobb? Az e-learning pontosan hogyan működik?

Figyelt kérdés
Szeretném megszerezni a jogosítványt, de napi nyolc órákat dolgozok így nagyon hajlok az e-leraning felé ami a kres elméletet illeti. Tapasztalat?

2018. aug. 3. 17:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan csak a tantermivel van tapasztalatom, amit imádtam. Nagyon jó okatótm volt, viccekkel magyarázta el a dolgokat, így mindent megjegyeztem órán, a vizsgára 1x olvastam el a könyvet és elsőre sikerült - 70 pontra! Úgy kezdte az első órát eleve, hogy megköszönte, hogy nem az E-Learninget választottuk, mert az csak begyakoroltatja velünk a válaszokat, valódi tudást nem ad.

Velem szemben a barátnőm E-Learninggel tanulja a kreszt, naponta hív fel, hogy mi-hogy, mert hamarosan vizsgázik és kiderül mindig, hogy sok dolgot nem ért vagy rosszul rögzül neki.

Én mindenképpen a tantermit javaslom

2018. aug. 3. 17:55
 2/9 A kérdező kommentje:
És tanterminél hogy vannak az órák? Mármint egy héten kb hányszor hány óra?
2018. aug. 3. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem fekete-fehér a választás eredménye.

A tantermi oktatásnál lényeges, hogy ott milyen az oktató, egy jó oktatónál könnyebben megy a KRESZ logikájának megértése, ami az értő tanulás alapja, nem magol a tanuló, hanem az összefüggésekkel lesz tisztában.

Az órák viszont meghatározott időpontokban vannak.

Ezzel szemben az e-learning tanulási ideje a tanulótól függ, akkor tanul, amikor arra ideje van.

Ennek ára, hogy nincs igazán elmagyarázva a tananyag, elég száraz, magolásra serkentő.

Ezzel együtt nem feltétlenül rossz, főleg, ha a tanulónak már van egy alap KRESZ-tudása, azt csak felfrissíteni, bővíteni kell.

Nulla KRESZ ismerettel is használható, de kell egy KRESZ könyvet is olvasni (tantermi oktatáshoz is), és egyén függő, hogy a tanuló mennyire fogékony a tananyagra, hisz a probléma, hogy nem nagyon tud kitől kérdezni.

2018. aug. 3. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

én 3 műszak mellett 1 hónap alatt lenyomtam az e-learning-et. nekem nagyon bejött, elsőre sikerült a vizsga.

én csak ajánlani tudom!

akkor, és annyit tanulsz, amennyit akarsz, te osztod be az idődet.

2018. aug. 3. 18:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tantermi oktatásokról az iskolában kell érdeklődni.

Oda mindenképpen be kell regisztrálni, az e-learning is az autós iskolákon ketesztül lehető el.

Iskolánként változó, mikor vannak az órák, és milyen rendszerben.

Ahol én élek, két iskola is.működik, az egyik hétfőn-szerdán, a másik kedden-csütörtökön tartott órákat, késő délutánonként.

Vannak iskolák, ahol minden hétköznap van oktatás.

Megint csak iskola függő, de olyan is van, ahol végtelenítve van az oktatás.

Megvan a témakörök sorrendje, az oktató azt végtelenítve adja elő, a tanuló valahol bekapcsolódik, és amikor ismét az a lecke, ami az első órán volt, a tananyag végére ért - ezzel együtt addig járhat be az órákra, amíg el nem.éri azt a szintet, amivel le tud.vizsgázni.

A másik módszer, amikor fix dátumokhoz kötötten indulnak a kurzusok.

Meg kell kérdezni az iskolát, náluk hogyan működik a tantermi oktatás.

2018. aug. 3. 18:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

E-learning tanultam,nekem nagyon bejött.Akkor tanultam amikor ráértem és ez éjszaka volt. Hamar lenyomtam és 0 hibával vizsgáztam.

Barátnőm viszont csak kínlódott vele,neki így nem ment,hogy olvassa és tanulja. Totál átfolyt az agyán,neki az kellett,hogy valaki magyarázza.

Mindenki más

2018. aug. 3. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok: nekem hétfőn, szerdán és csütörtökön voltak az óráim, 2 hét + 2 nap, 15.30-18.30.
2018. aug. 3. 21:32
 8/9 Szolovjov ***** válasza:
52%
E-learning oktatást első jogsisnak egyáltalán nem ajánlom. Nekik még kell a magyarázás, és egy tantermi órán muszáj odafigyelni is. Akinek sokadik kresz tanfolyama, annak bejöhet.
2018. aug. 4. 18:15
 9/9 anonim válasza:
100%

Én B kagegóriás jogosítványomat tantermi oktatáson csináltam, nem tudom máshol hogy van, de nekünk alig volt magyarázás, csak a feladatokat csináltuk...mellesleg elsőkörön megbuktam, másodkörön átmentem.

Most csinálom motorra a jogsit, E-learningen tanultam a KRESZT, 10nap alatt kész voltam vele. Csak ajánlani tudom. Ma voltam vizsgán, elsőre sikerült 72 ponttal. Ugyanazokat a kérdéseket, ugyanúgy megfogalmazva dobta fel, ahogy az az E-learninges programban volt.

És ugye az az előnye van, hogy akkor tanulsz, amikor épp van szabadidőd. Ha félóra akkor félóra, ha 2 óra akkor annyi...te osztod be az időd, és otthonról csak kényelmesebb :)

2018. aug. 10. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!