Miért félek a vezetéstől?
Nem tudom, pedig most még semmi felelősséged nincs; ha belesetbe keveredsz, az oktatód a hibás.
Lehet, hogy túl szigorú és tőle félsz valójában?
Szigorúnak szigorú, de nem gondolom úgy, hogy nagyon az lenne. Főleg elnézve másokat. Nem kiabál, szépen elmondja mit kellett volna csinálni/mit kell csinálnom, ha kell be is mutatja az anyósülésről.
Nem lehet, hogy túl sokat várok el magamtól?(Hibanélküliséget, ráadásul elsőre, pedig nem vagyok maximalista)
Lehetséges, hogy magasak az elvárásaid! Én is így voltam egy darabig. Mostanában a cél felé közelítve "nyugodtam" le.
Ne a legjobb akarj lenni, hanem azt nézd, hogy magadhoz képest mennyit fejlődsz óráról órára. Persze az elején lehet, hogy annyira nem lesz látványos a fejlődés és lesznek időszakok, mikor szintén nem. Ez nem azt jelenti, hogy nem fejlődsz, csak lehet, hogy apránként.
Egy a lényeg ne hasonlítgasd magad másokhoz. Te te vagy!
Minden ember más.
Szerintem az oktatódnak sincs két teljesen egyforma tipusú tanulója.
Ezért vannak, hogy kialakítsák a megfelelő módszert mindenkihez.
Hidd el élvezni fogod.
Csak figyelj az apró fejlődésekre.
Az izgalom csak hibákat szül.
Mondjuk azért van az oktató, hogy segítsen ha hibázol, de hidd el, nem pácol be és nem esz meg ha hibázol.
Lehet, hogy mérges, de ennyi.
Harmadik vagyok
Nekem pontosat ugyanezek a problémáim voltak, szóval azt tudnám neked is tanácsolni, hogy a vizsgán próbáld meg odatenni magad és az apró hibákra sem figyelni, mert azok könnyen elvehetik a figyelmed a vezetésről. Ha meglesz a jogsid, utána már úgy vezetsz, ahogy akarsz (nyilván szabályosan) és a saját tempódban tudsz gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!