Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autóvásárlás előtt tesztvezetés?

Autóvásárlás előtt tesztvezetés?

Figyelt kérdés
Szerintetek illetlen dolog, ha a vevő az autóvásárlás előtt megkéri a tulajt, had menjen vele egy-két utcányit?

2020. jún. 13. 09:02
A kérdező szavazást indított:
Nem, ez alap dolog
Nem illetlen
Igen, az
32 szavazat
 1/7 Beviz Elek ***** válasza:
86%
Te vennél úgy autót hogy ki sem próbáltad? Alap hogy kipróbálod az autót.
2020. jún. 13. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor, ha vele megyek. Egyedüli próbakör nincs.

Kerekedőnél mi csak úgy mehettünk, hogy a kereskedő vezetett. Kihuzatta, erőset fékezett, húzósan vette a körforgalmat, hogy megmutassa, rendben van az autó, de a kormányt nem adta át.

2020. jún. 13. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Egy vad idegennek én se adnám át.

Én velem kerülne egyet és vagy tetszik neki vagy nem.

2020. jún. 13. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Vettem már néhány autót, de nem tudom elképzelni, hogy ne próbáljam ki.
2020. jún. 13. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előző autómat úgy vettem, hogy én is kipróbáltam, mentem vele, meg a szerelőm is. Amikor eladtam, akkor a vevő is vezette, én mellette ültem. A mostaninál más volt, az előző tulaj vitt egy kört. Már párszor gondoltam rá. Én sem adnám oda idegennek a volánt. Elég rendesen meg van ültetve az autó és sok a fekvőrendőr a környéken. Elvinném próbakörre, de én vezetnék.
2020. jún. 13. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Én kipróbálhattam az autót vásárlás előtt. A tulaj az anyós ülésen ült. Mentünk vagy 10km-t. Nem volt semmi gond.
2020. jún. 14. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 40 év alatt megfordult néhány vas alattam, de soha még csak fel sem merült, hogy próbakör nélkül vegyem meg.
2020. jún. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!