Miért ilyenek az emberek?
Külföldi eladó sem hülye. Ugyanúgy átvernek, a lelakott vackot adják el nekünk. Nézzed a becsületes nepper sorozatát, sok lukra futás van benne. Kimegy, a gyönyörűként meghirdetett autóért németbe, aztán ott kiderül, hogy körbe van parkolva, darabokban a beltér és egyébként is ömlik belőle a füst.
Nem garantáltan találsz jobb autót kint. Egy nagy előny van: nagyobb a piac.
Viszont halom költséggel jár, egyrészt a szállítás, másrészt az üzembe helyezés. Jól meg kell gondolni.
Én egyszer hoztam külföldről autót, persze nem most volt, hanem még a múlt században :-) Nagyon jó kis autó volt, jó áron, viszont az, hogy behozzam Magyarországra, forgalomba helyezzem, stb., na az egy őrület volt. Időben is sok volt, és pénzben is. A végén összeadtam, akkor az jött ki, hogy azért a pénzért simán vehettem volna itt egy fiatalabb autót. Csak azért nem idegesített, mert az autót azt ajándékba kaptam, és nekem csak az itthoni költségeket kellett kifizetnem.
Már amikor a határon órákat vártunk a papírokra, akkor megfogadtam, hogy a büdös életbe nem hozok még egyszer autót külföldről. Pedig a neheze még csak utána jött :-)
Manapság biztosan egyszerűbb a behozatal, viszont az a hátrány, hogy rengetegen hoznak autót, nem csak magyarok, és így kereslet-kínálat alapján kicsi a választék az igazán jó ajánlatoból.
Nézd ha nem jó neked az az ár amit mondanak, akkor menj és válogass máshol.
De nyilván akik sokra tartják, csak eladják egyszer mert különben le menne az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!