Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kedden lesz a forgalmi vizsgám...

Kedden lesz a forgalmi vizsgám, de már most nagyon izgulok. Ma tudtam meg, hogy 12-kor kerülök sorra. Nektek hány órakor volt a forgalmi vizsgátok és milyen volt akkor a forgalom?

Figyelt kérdés

2020. máj. 29. 09:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, próbálom majd "elengedni", ha véletlen lenne valami hiba, hogy többet ne rontsak.
2020. máj. 31. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező majd egy beszámolót írj kérlek mi volt.Lassan én is vizsgázok. Hány óra után mentek vizsgára.0rol kezdted?
2020. jún. 1. 09:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd írj hogy sikerült🙂
2020. jún. 2. 12:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Na, hogy ment?
2020. jún. 2. 17:17
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Sikerült!😊 Egy nagyon rendes vizsgabiztost kaptam, megengedte, hogy válasszak a párhuzamos parkolások és a megfordulások közül, így a párhuzamos hátrát és az egyívűt csináltam meg. Nem kellett végig sem mennem az útvonalamon, kb. 25 perc után mondta az oktatómnak, hogy az egyik mellék utcán menjünk vissza a kiindulási helyre. (Olyan úton mentünk vissza, ahol azelőtt sosem jártunk, mert nincs egyik útvonalban sem, az oktatóm próbálta is menteni a menthetőt, hogy erre még nem jártunk és nem is szokta hozni a tanulókat. De nem volt gond, kicsit jobban figyeltem a táblákra.😊) A végén gratulált és mondta, hogy igazából semmibe nem tudna belekötni. Szóval sikeresen vettem az akadályt.😉 48 órával mentem végül vizsgázni, mert ugye közbe jött a vírus és már áprilisra volt időpontom, viszont a parkolásokat még gyakorolnom kellett. De nem bánom, mert így legalább nem csak egyszer voltam néhány vizsgaútvonalon. És előtte nem vezettem soha.😊 Sok sikert mindenkinek, aki a közeljövőben vizsgázik!

Ui: Ne izguljatok, akkor semmi gond nem lesz!😊

2020. jún. 2. 21:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy!Gratulálok!!!
2020. jún. 2. 22:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. jún. 2. 23:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Bár nekem is menne.
2020. jún. 3. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!