Miért lett divat újra a tuc-tuc dübörögtetés a kocsikba?
Ez valamikor kb. 20 éve volt divat, de azt hittem ez már rég lecsengett.
És megfigyeltem hogy pl. akinek új vagy újszerű prémium autója van, abba egyben sem dübörög a zene. Az öreg, ócska, roncs autók pedig majd széthullanak a tuc-tuc-tól.
Itt inkább az a baj, hogy a hozzád hasonlók azt képzelik, hogy nekik mindent lehet.
12-es
Közterület miért ne lehetne?Csak a buz iknak szabad vonaglani az útcákon, kocsiban nem szólhat a zene?
Tényleg ennyire nyomorult,rabszolga gondolkodású vagy?
Miért ne lehetne? Mert mondjuk zavarsz vele másokat?
Mindenféle zajok vannak,majd pont az a pár másodperc még elhalad egy autó fog valakit zavarni. Ha valakit zavar akkor költözzön tanyára,nem való sűrűnlakott helyre.
Nehogy már valaki azért ne hallgasson zenét mert valakit lehet hogy pont zavar.
Mást meg az zavar mikor megakarják neki szabni azt ami törvény által sem tiltanak.
Nekem nem bömböl a kocsim,gyári van benne pusztán nem szeretem a magadfajta embereket akik mindent szabájoznának.
A magad fajta emberek miatt nyelet le a kormány az emberekkel minden hülye szabályt,mert aszisztáltok mindenhez ahelyett hogy toleránsabbak lennétek embertársaitokkal.
Csak azért mert te nem csinálod nem élvezed más se tegye.
Pl. "szabájoznám" hogy fórumokon, csak a helyesen írni tudók szólhassanak hozzá. XD
De most viccet félretéve, szükségesek az ún. agyonszabályzások. Mert nagyon sok lett a "nekem mindent lehet" stílusú, ki ha ő nem bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!