A barátnőmre nem, viszont énrám dudált a manus, ennyire számít az autó?
Ugyan az a hely, csak a nap más. De kezdjük az elején. Utcánkból kifordulva tegnap egy Opel Astra K elé mentünk, fékeznie kellett egy picit, semmi dudálás, a barátnőm Skodájával ( Skoda Superb 2014) mentünk, meg is ismertem az Astrát a sofőr az utcánkba található csavarboltba gyakran látom, így megismertem. -de bután fogalmazok- .
Ma ugyan így én a kis régi Swiftemmel fordulok ki szintén balra, jött egy Opel, mondtam magamba, hogy lazán ki tudok menni, erre valami iszonyat gyorsan ott termett és dudált, mutogatott.
Akkor láttam, hogy ez a K Astrás és ugyan úgy az volt a rendszáma. Fickó is ugyan az.
Ez az autónak szólt, nem nekem, jól velem?
22/f
Na meg mezőgazdasági gépekre dudálok ha vagyis nem rájuk, csak úgy.
Egyszer gyerekként ( jó hát 22 évesen még lehet most is az vagyok, hogy ilyeneken fennakadok ) láttam, hogy egy Seat kocsisort előzött és akkor pont fordult be egy traktor aki a kocsisor elején volt az még mindig előttem van, hogy pár cm és felnyitja mint a konzervet. Ezért na meg azért ha valaki mellékútról kicsámpázik hallja meg, hogy jön egy vakegér aki nem lát át a mezőgazdasági vontatón.
Amúgy köszönöm, hogy megosztottad ezeket. Egyre jobban afelé megyek, hogy tényleg valami rossz hírben álló autót vegyek, tehát azt gondolja aki dudálna, hogy most száll ki a 5 személyes autóból mind a 9 nemhiábaszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!