A barátnőmre nem, viszont énrám dudált a manus, ennyire számít az autó?
Ugyan az a hely, csak a nap más. De kezdjük az elején. Utcánkból kifordulva tegnap egy Opel Astra K elé mentünk, fékeznie kellett egy picit, semmi dudálás, a barátnőm Skodájával ( Skoda Superb 2014) mentünk, meg is ismertem az Astrát a sofőr az utcánkba található csavarboltba gyakran látom, így megismertem. -de bután fogalmazok- .
Ma ugyan így én a kis régi Swiftemmel fordulok ki szintén balra, jött egy Opel, mondtam magamba, hogy lazán ki tudok menni, erre valami iszonyat gyorsan ott termett és dudált, mutogatott.
Akkor láttam, hogy ez a K Astrás és ugyan úgy az volt a rendszáma. Fickó is ugyan az.
Ez az autónak szólt, nem nekem, jól velem?
22/f
"valami iszonyat gyorsan ott termett és dudált"
- ha iszonyat gyorsan ott termett akkor nem jól mérted fel a sebességét és úgy fordultál elé.
Vagy az astrás a többszörösével ment a megengedettnek.
Bár vannak ezek a pökhendi, koplexusos figurák, hogy: nehogymá egy swift menjen énelőttem......aztán nyom egy kövér gázt, nehogy elékerülj.
Igen, ennyit számít az autó, én is tapasztaltam.
De ez nem zárja ki, hogy után nyugodtan elküldheted a k. anyjába.
Én is el szoktam.
"Vagy az astrás a többszörösével ment a megengedettnek."
- Ez mindegy. A gyorshajtónak is elsőbbsége van.
Pontosan. Akár 100-al jöhet, baleset esetén nekem veszik el a jogsim mert nem adtam a védett úton haladónak elsöbbséget.
Dr. Herpy-t én is nézem.
Abszolút érezhető, hogy a régebbi autókat könnyebben dudálják. Én tavalyelőtt cseréltem a 2004-es Megane-omat egy újra, és hamar feltűnt, hogy alig-alig dudálnak rám, pedig ez ugye csak egy Megane.
És be kell vallanom én magam is ilyen gyarló vagyok, egy új G Mercire vészhelyzetet kivéve sose dudálnék, egy új átlagautóra csak ha nagyon felbosszant, egy kis Swiftre meg apróbb dolgokért is. Szakadt BMW-re se nagyon dudálok, mert tudom hogy milyen emberek ülnek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!