1/10 anonim válasza:
Valamilyen támpontot tudsz még adni?
2/10 anonim válasza:
A házakból ítélve ilyen 2. vagy 12. kerületre tippelnék.
Csak ez az egy kép van? Valami háttérinfó a képről?
3/10 A kérdező kommentje:
12. kerület lesz, közben arra rájöttem, és a Böszörményi úthoz közel van
2020. máj. 19. 22:54
5/10 A kérdező kommentje:
váó, köszönöm, nagy vagy :)
2020. máj. 19. 22:59
6/10 anonim válasza:
4 es, hogy tudtad meg ,hogy jöttél rá?
7/10 anonim válasza:
Mégis melyik pont ami hasonlit egymáshoz a két képen , mert én semmit nem találok.
8/10 anonim válasza:
Pl,a hirdetőoszlop és a parkoló,szerintem,bár nem vagyok valami nagy IQ.
9/10 anonim válasza:
A hegyvidék bevásárló központ táblája és a kanyarodó főút tábla jól kivehető mindkét képen. A villanyoszlopok is ugyanolyanok, a hirdetőoszlop is ott van.
A parkolóórát 1-2 éve szerelhették oda, az azért nincs még rajta a kérdező képén.
De van a streetview-n egy régebbi téli kép is, ott már egyértelmű:
10/10 anonim válasza:
#6: A mapillary segítségével találtam meg. Beállítottam, hogy mutassa a térképen a főútvonal, a 30-as és a gyerekek táblákat és kerestem olyan helyeket, ahol mind a háromféle tábla van és s-kanyar van az úton.
A tippem alapján 2. és 12. kerületet néztem át elsőnek, így pár percen belül meglett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!