Hol gyakoroljam a vezetést ha még nincs jogsi? Üres parkolót tudtok valahol bpn?
este sok üres parkoló van(üresebb), de az sincs a fogalomtól elzárva szal ott is igazoltathatnak...
esetleg vidéken ismerős, és ott valami földút??
de ha valamit rosszul mondanak el a szüleid, abból lehet probléma mert úgy jegyzed meg, és jogsin rosszul csinálod...
első vagyok:ilyenkor két évre tiltanak el
lagalábbis éngem annyira tiltottak el 13,5 évesen kb.
most multam 16, azóta is vezetek rendesen, de a tiltásom már nem él, ugyhogy januárban kezdem a jogsit...
meg 60000 volt a büntetés azthiszem, de már nem tudom...
mosz olyan szinten megy, hogy egyszer ismerősömmel mentem rutinvizsgára(kísérőként) és az a hülye mondta az oktatónak hogy ő is tud vezetni csak eltiltották, és az oktatoja mondta hogy menjek egy kicsit, mondtam ok.
teljesen jól ment minden, csak a kormányfogásba kötött bele, de azt mondta hogy akik úgy mennek oda h tudnak vezetni azt nem csesztetik annyira, mert nincs velük annyi gondjuk
hol vezettél 13 évesen hogy eltiltottak?
én nem a belvárosban akarok délben és nem az autópályán...
nem fogják elnézni, kell nekik a pénz...
az ugy volt hogy kb. 10 évesen mutatták meg hogy kell vezetni, és a hegyen mindig én szoktam, és mikor jöttünk le a hegyről(én vezettem) az elágazótól kb. 10 méterre van egy kanyar, ugy szoktam hogy a stpotáblán megállok, csak ott a trafis kocsi állt(amit akkor láttunk először a faluban), látták hogy megállok, gyos kiszállok és átadom a volánt apunak, ennyi volt a történet, a többi már magától jött, de szerencsére apunak nem vették el a jogsilyát(b,c,d,e,páv2)mert akkor nagy szar.ban lettem volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!