Norbi2461 kérdése:
Szerintetek most mi lesz a KRESZ vizsgával?
Figyelt kérdés
Március 26.-án mentem volna forgalmi vizsgára de a korona vírus miatt mindent elhalasztottak. A problémám, hogy május 3.-án lejár a KRESZ vizsgám és nem tudom, hogy most érvényesül-e majd az, hogy az eddig teljesitett órák és kilóméterek elévülnek és kezdhetem előről. Az oktatóm azt mondta, hogy nem hiszi, hogy megtehetik ezt és elvileg jogszabályt is terveznek ezzel kapcsolatban csinálni, csak félek, hogy bukok mindent.
Sajnos én voltam a hibás, hogy elhúztam a forgalmi vizsgát, de mindig közbejött valami és moszt iszom a levét.
2020. ápr. 22. 15:37
1/3 anonim válasza:
Én is úgy tudom, mint az oktatód! Ilyen esetben önhibádon kívül csúszol ki az időből. Ilyenkor meghosdzabodik szerintem.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor megnyugodtam.
2020. ápr. 23. 11:32
3/3 anonim válasza:
Hasonló cipőben vagyok. Egyebkent szerintem sosem onhibadon mulik. Nekem tobb honapig nem is volt lehetosegem vezetni.Bukott vizsga utan se. Remelem, hogy kitoljak a hataridot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!