Ki tud segíteni a KRESZ vizsgával? (Adatok lent)
Csalni akarsz? Nem ajánlom. Egy pulikutya is átmegy a vizsgán, ha eleget gyakorol előtte a Szakoe-n. Tehát gyakorolj szorgalmasan. Csalni nem lehet, azzal ne is próbálkozz. Volt nyáron egy nyomi aki kamerát rakott magára és kívülről adták neki a válaszokat. A vizsgafelügyelő észrevette és kitették mint macskát... Ja és persze eljárás indult ellene. Mindez Pesten történt.
Szóval nincs más lehetőség, mint tanulni rá. Ha ennyire sem vagy képes, akkor inkább ne akarj vezetni.
Mit vársz, mit mondjunk?
A KRESZ elméleti vizsgára felkészülni a legkönnyebb, ott semmi meglepetés nem érheti a vizsgázót.
Egyszerűen csak nem szabad addig vizsgára jelentkezni, amíg otthon nem készültél fel rendesen, s ez nagyon jól mérhető: véletlenül sincs 5 hibapont fölötti eredmény.
Könyvből is kellett volna tanulni, mert a kulcs a szabályok megtanulása nem pedig a válaszok bemagolása.
A szabályok ismeretében egyszerű a válasz minden vizsgakérdésre, s a szabályismeretre igazán a gyakorlati vizsgán lesz szükség, ott már nem lesz egy teljes perc gondolkodási idő.
Félre èrtetettek szerintem én max tnárt keresek nem csalasi módot
Mert a sulimban ahol a kresz oktatast kaptam ott nem kaptam kresz oktatást :D meg adtak a vizsga idö pontot meg egy sok szerencsét kivántak és ennyi szóval , én egy olyan szolgáltatásra gondoltam mint egy magán tanár és azért jöttem merr googlen nem talaltam egy kresz tanart sem koszi amugy a biztatást
A KRESZ nem bonyolult szabályokra épül, könyvből is jól tanulható, csupán a száraz szöveg az, ami nehezítheti a tanulást, viszont rengeteg a szemléltető ábra, forgalmi helyet.
Tehát megtanulod a szabályokat, s a kivételeket, áttanulmányozod a szemléltető ábrákat, megérted azok logikáját (mi az ami szabad, és mi a tiltott)
Teszteket tudod gyakorolni a szakoe.hu-n ugyanazok a kérdések, amelyekkel a vizsgán is találkozhatsz.
Az mondjuk az iskolára nem vet jó fényt, hogy úgy küldik vizsgára a tanulót, hogy az nincs arra felkészülve, mondjuk a bukás után kérhettél volna újabb határidőt későbbi időpontra, hogy legyen időd felkészülni (9 hónap a határidő a sikeres elméleti vizsgára)
Konkrét kérdésekben kaphatsz itt is segítséget, de az egész KRESZ-t nem online kellene magyarázni, nem is hiszem, hogy arra van szükséged.
Tankönyvre nem kellene sajnálni azt a 2-3 ezrest, sokkal jobb egy kézben lévő könyvet forgatni, mint egy PDF formában lévőből keresni a megfelelő fejezetet.
"Már háromszor buktam a kresz vizsgán mind a háromszor épphogy 1 pont miatt 11 hibával "
Nem az egy hibával volt a gond, hanem a másik 10 hibaponttal. Vegyél egy kresz könyvet és tanuld meg. Az életben nem lesz lehetőséged okosságra, nem foghatod a gépre, ha nem tudod és elszúrod akkor összehozhatsz egy 7 jegyű anyagi kárt és személyi sérülést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!