Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hűtős teherautós munka hátránya?

Hűtős teherautós munka hátránya?

Figyelt kérdés

Megcsináltam minden papírt ahhoz, hogy kamionzzak. Nagy vágyam volt a billencs, 1 hétig bírtam, nem bírom a pórt, három allergia gyógyszer segített, hiába volt rajtam pórmaszk nem bírtam, köhögtem még az alsógatyámba is volt por, pedig nem ültem csak a teherautóba.

Gondoltam, nem ez az én melóm, néztem, a hűtőt, nekik csak békázni kell, nem kell spanizni , csak matekozni nehéz, hogy a első felrakón lévő -4celsius fokos motyót ki kell venni, majd a frissen felrakott cucc megy a helyére, vagy valami ilyet olvastam, hogy ez a neheze.

Meg a zaj.

Viszonylag tiszta munka, jól vélem?

Jó tudom, az élelmiszer tartály a legjobb, de az ritka. Meg most senki nem vesz fel kezdőt, ez a kérdés majd 1-2év múlva lesz aktuális amikor ismét lehet majd kezdőket betanítani meg lesz is szükség válság elmúltával.

De azért kiírtam, legyen az éterbe egy ilyen kérdés.

2020. ápr. 8. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem PÓR az te , hanem por.
2020. ápr. 8. 09:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Mobil alá húzza a por-t zavart az a piros csík, bocs. Por. Tessék, itt gépen nem javítja ki. Bocsánat.
2020. ápr. 8. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Tiszta munka?

Hát nem tudom, gondold végig mi történik, ha nem hűt. Milyen szaga van a leolvasztott hűtőnek.

Eszméletlen undorító tud lenni a romlott, kiömlött élelmiszer, és nincs apelláta, tisztának kell lennie.

2020. ápr. 8. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2020. ápr. 9. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!