Hűtős teherautós munka hátránya?
Megcsináltam minden papírt ahhoz, hogy kamionzzak. Nagy vágyam volt a billencs, 1 hétig bírtam, nem bírom a pórt, három allergia gyógyszer segített, hiába volt rajtam pórmaszk nem bírtam, köhögtem még az alsógatyámba is volt por, pedig nem ültem csak a teherautóba.
Gondoltam, nem ez az én melóm, néztem, a hűtőt, nekik csak békázni kell, nem kell spanizni , csak matekozni nehéz, hogy a első felrakón lévő -4celsius fokos motyót ki kell venni, majd a frissen felrakott cucc megy a helyére, vagy valami ilyet olvastam, hogy ez a neheze.
Meg a zaj.
Viszonylag tiszta munka, jól vélem?
Jó tudom, az élelmiszer tartály a legjobb, de az ritka. Meg most senki nem vesz fel kezdőt, ez a kérdés majd 1-2év múlva lesz aktuális amikor ismét lehet majd kezdőket betanítani meg lesz is szükség válság elmúltával.
De azért kiírtam, legyen az éterbe egy ilyen kérdés.
Tiszta munka?
Hát nem tudom, gondold végig mi történik, ha nem hűt. Milyen szaga van a leolvasztott hűtőnek.
Eszméletlen undorító tud lenni a romlott, kiömlött élelmiszer, és nincs apelláta, tisztának kell lennie.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..
A 15-ös válaszom ide is érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!