Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jelen helyzetben CE kategóriás...

NorberT99 kérdése:

Jelen helyzetben CE kategóriás sofőrt hol vesznek fel?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 21:04
 1/4 Beviz Elek ***** válasza:
65%

A jelenlegi helyzetben sajnos csak a busz venne fel a megállóból.

A pánikvásárlók miatt az áruházak forgalma ideiglenesen megugrott és szükség lehetett beugrós sofőrökre, de a többi szektor csökkenése/leállása miatt rengeteg tapasztalt sofőr veszítette el a munkáját, nincs szükség rájuk, az eddigi sofőröknek sem tudnak munkát adni.

Talán, ha jókor vagy jó helyen elképzelhető hogy becsúszik valami egy kicsi, eldugott cégnél, de a lottó 5-ösnek most nagyobb az esélye mint ennek.

Én külföldön nyomom, folyamatos volt a sofőrhiány, 20km-es körzetben napi 5+ munkát raktak fel és éppen váltani készültem de a hirtelen zuhanás miatt egyik napról a másikra minden leállt, esélytelen mozdulni.

Itt még jobb a helyzet, ha a munkáltatód nem tud munkát adni/be kellett zárjon, akkor az állam besegít a cégeknek és 80%-os fizetéssel vakarhatod a zacsit, de otthon a sok elküldött/fizetetlen szabadságos sofőr elérhetővé vált a meghalt munkaerőpiacon.

2020. ápr. 6. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Kezdőt sehol.

Mert a tapasztaltakat is ki teszik. Ez van.

2020. ápr. 6. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
talán a hadseregnél
2020. ápr. 7. 00:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az épitô jellegű kommenteket😂kezdőként is találtam nemzetközi melót😅Nem szabad feladni 😉
2020. máj. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!