Gépjármű szakoktató vagyok Budapesten (B és C kategória). A koronavírus miatt kialakult helyzetben folytathatom a gyakorlati oktatást?
Kedves kérdező!
Hogy alakulnak az órák? Le kellett mondani?
Nálunk vidéken kedden már a vizsgák is elmaradtak, és sorra függesztik fel az oktatók a tevékenységüket átmenetileg. Az egyik autósiskola is bezár hétfőtől.
Az én oktatóm még dolgozik, de pl. Többünket nem visz vezetni már, mondjuk nekünk minden megvan, csak gyakorolni kell a vizsgáig. De nemtudom milyen megfontolásból nem vezethetünk. Mindegy is.
5 -ös vagyok!
Kicsit ideges vagyok, hogy nem mehetek vezetni, mi van ha hónapokig eltart?
Szegény oktatómnak nincs más munkája, ebből él...
Közben meg peregnek a hónapok a két évből...
Szívesen!
Sajnos engem nem visz az oktatóm vezetni most. Többen vagyunk így szerintem. Először picit rosszul esett, mert itthon sajnos nincs módom gyakorolni. Hatalmas kiesés lehet ettől félek... Megvan minden, a kötelező km, a 4 országúti, a 2 éjszakai. Már csak gyakorolni kell egy kicsit még a parkolásokat pl.
Lehet, azért nem visz, hogy ne kelljen fölöslegesen fizetnem a pótórákat?
(Majd, ha már újra lehet vizsgázni, akkor akik most kiestek a vizsgákból, azok mennek, és én mire vizsgázni jutnék, onnan kb 1-1,5 hónap, addig meg a még le nem vezetett pótóraszám elég lesz. )
Csak erre tudok gondolni, hogy ezért nem visz. De remélem hamar megoldódik, mert nem szeretnék kiesni a rutinból.
Bekérdeznék bocsánat,
kérdeznék öntől,mert ön tudja oktató ként.
Ha van páv vizsgám mondjuk C kat ra,csinálnám az E ktegóriát, ismét kell páv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!