WSZL-ről vélemény valakinek?
Engem fejvadászok kerestek meg -mint kiderült a WSZL-től.
Kínáltak valami nagyon nevetséges bért és munkaidőt.
Mondom nekik: Gyerekek! heti 5/2-ben dolgozom a jelenlegi helyemen(aki nem érti: H-P, és szo-vas szabad), saját állandó kocsim van, és este 7-kor már itthon vagyok. Minden éjjel a saját ágyamban alszom. Így kapok kézhez havi 380-415 közt. Ezt csak überelni tudjátok, ez alatt... felejtős. (Nem titkolom: a BKV-nál vezetek buszt. 99%-ban csuklóst...)
A fejvadász úr leba**ta a telefont konkrétan.
Nem igaz! A legnagyobb bánatunkra szóba állnak kezdőkkel, és mindenféle jött ment nagypofájú sofőrrel is, aki "nem acc hatszázat told te a szekeret" mentalitással berúgja az ajtót, hogy mi az hogy nem kap egy kocsit, pedig ő már 25 éve nemzetközizik...
Nos ezek a sofőrök, össze vissza b..szák a szerelvényeket, és azután miutan szanaszet b..szták a munkaeszközöket rájönnek, higy ez nem nekik való, és lelépnek. Persze az összeba..szott szerelvénnyel meg szivjon más....
Megtörtént eset az is, higy a nagypofájú 15 év tapasztalattal rendelkező, koszos kezü nyomorult betanitás után huvja a duszpécsert hogy nem tud a boltnál rampára állni mit csinaljon... 15 ev tapasztalat!!!
A kezdő, aki ugy jött ide, hogy neki nem lesz gondja mert ő vágja.... láttam hogy szenved a rampára állással. Kérdeztem melyik kapura akarsz ráallni... ez a valasz, hogy "amelyikre sikerül"....
Ugyhigy nagyon is nafy baj, hogy a cég minden jött ment nyom..rultat felvesz...
De remélem valtozik, és a sok kátékony g...ci ki lesz rakva a p..csába.!!!
Akinek nem inge nem veszi magára....
Nekem ezt mondták, jelenleg nincs tanuló járat.
Én 120 ezerért is hetelnék, (mármint havi 120) csak senkinek nem kell a pofám. Áruterìtő meg lenne, csak semmi hátfal, se targi, 50 kilós cuccokat kapkodjak le.. 22 vagyok, nem sérvért hanem tapasztalatért szeretnék dolgozni. Még a helyi kókler cég sem vesz fel , aki nem fizet ki, oda is elmennék, lehúznék akár ingyen is pár hónapot csak tudjam mindani, hogy van pár hónap tapasztalatom. De nem..
Az nem fordult meg a fejedben, hogy latjak hogy alkalmatlan vagy?? Kell a tapasztalat, es inkabb ingyen dolgoznal mint hogy pakolnal..
Ne is haragudj, de inkabb maradj annak, ami most vagy.... hamar ki fog utalni a sofortarsadalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!