Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » WSZL-ről vélemény valakinek?

NorberT99 kérdése:

WSZL-ről vélemény valakinek?

Figyelt kérdés
Vagy tapasztalat ,kezdőt betanítanak?mennyi idő a tanulás?

2020. márc. 25. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívtam őket 1 hónapja. Nincs betanuló járat, megadtam a számom.. azóta nem hívtak, mondjuk vagy 20-30 céget hívtam és senki nem foglalkozik kezdővel. Jó, mondjuk én vidéki vagyok és vagy hetelnék vagy helyi céggel napi bejárósat imitálnék, de semmi. Kár volt az egész jogsi, el kellett volna innom az árát.
2020. márc. 26. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Engem fejvadászok kerestek meg -mint kiderült a WSZL-től.

Kínáltak valami nagyon nevetséges bért és munkaidőt.

Mondom nekik: Gyerekek! heti 5/2-ben dolgozom a jelenlegi helyemen(aki nem érti: H-P, és szo-vas szabad), saját állandó kocsim van, és este 7-kor már itthon vagyok. Minden éjjel a saját ágyamban alszom. Így kapok kézhez havi 380-415 közt. Ezt csak überelni tudjátok, ez alatt... felejtős. (Nem titkolom: a BKV-nál vezetek buszt. 99%-ban csuklóst...)

A fejvadász úr leba**ta a telefont konkrétan.

2020. márc. 27. 01:19
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Nem igaz! A legnagyobb bánatunkra szóba állnak kezdőkkel, és mindenféle jött ment nagypofájú sofőrrel is, aki "nem acc hatszázat told te a szekeret" mentalitással berúgja az ajtót, hogy mi az hogy nem kap egy kocsit, pedig ő már 25 éve nemzetközizik...

Nos ezek a sofőrök, össze vissza b..szák a szerelvényeket, és azután miutan szanaszet b..szták a munkaeszközöket rájönnek, higy ez nem nekik való, és lelépnek. Persze az összeba..szott szerelvénnyel meg szivjon más....

Megtörtént eset az is, higy a nagypofájú 15 év tapasztalattal rendelkező, koszos kezü nyomorult betanitás után huvja a duszpécsert hogy nem tud a boltnál rampára állni mit csinaljon... 15 ev tapasztalat!!!

A kezdő, aki ugy jött ide, hogy neki nem lesz gondja mert ő vágja.... láttam hogy szenved a rampára állással. Kérdeztem melyik kapura akarsz ráallni... ez a valasz, hogy "amelyikre sikerül"....

Ugyhigy nagyon is nafy baj, hogy a cég minden jött ment nyom..rultat felvesz...

De remélem valtozik, és a sok kátékony g...ci ki lesz rakva a p..csába.!!!

Akinek nem inge nem veszi magára....

2020. márc. 28. 05:44
 4/6 anonim ***** válasza:
en azt latom hogy ez sem egyseges ceg, ahogy a rendes wabinal frencsajzok vannak / voltak, ugy itt is vannak reszlegek. Pl a konteneresek egesz maskepp dolgoznak, mas a ber stb... megis ott a wszl logo. Voltak kamionjai egy ismerosom szuleinek, es ok is szemerey fuvarokat hordtak, pennyztek, es az utan meg mar mast dolgoztak mashol, hogy pontosan hogy ment azt nem tudom. Meg ugye van 12 tonnas teherautoja is a wszl-nek, nem csak nyerges, azok ha jol tudom minden nap otthon alszanak.
2020. márc. 28. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem ezt mondták, jelenleg nincs tanuló járat.

Én 120 ezerért is hetelnék, (mármint havi 120) csak senkinek nem kell a pofám. Áruterìtő meg lenne, csak semmi hátfal, se targi, 50 kilós cuccokat kapkodjak le.. 22 vagyok, nem sérvért hanem tapasztalatért szeretnék dolgozni. Még a helyi kókler cég sem vesz fel , aki nem fizet ki, oda is elmennék, lehúznék akár ingyen is pár hónapot csak tudjam mindani, hogy van pár hónap tapasztalatom. De nem..

2020. márc. 28. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az nem fordult meg a fejedben, hogy latjak hogy alkalmatlan vagy?? Kell a tapasztalat, es inkabb ingyen dolgoznal mint hogy pakolnal..

Ne is haragudj, de inkabb maradj annak, ami most vagy.... hamar ki fog utalni a sofortarsadalom...

2020. márc. 30. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!