Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Más is vár? Meddig?

Más is vár? Meddig?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már a csütörtöki vezetési órámat is lemondták, viszont az oktatóm másokkal vezet még tudomásom szerint.

Nyilván véges a kapacitása, meg persze én megvagyok mindennel, csak még gyakorolni kellene a vizsgáig.

Más is van így, hogy még nem vizsgázik, de a kötelező km. illetve a kötelező minimum óraszám megvan, mégsem mehet vezetni?

Gondolom akikkel vezet az oktatóm, azok vagy újak, vagy még nincs meg nekik a kötelező minimum...

Be van fizetve még 20 pótóra. Ha most azt levezetném, akkor a vírusveszély után a vírus miatt elmaradt vizsgák lennének, és mire én vizsgára kerülnék elfogynának a pótórák és kellene még. Így meg, mikor megszűnne a leállás, és újra vezethetnék, onnan a vizsgáig elég lenne a 20 óra pluszban és így spórolósabb lenne. De akkor is picit rosszul esik. Lehet, ezért vagyunk pihenőpályára téve páran?

Valaki tudja, hogy kb meddig van leállás a forgalmi vizsgákkal?

Félek, hogy nagyon sok esik ki. Sajnos nincs lehetőségem gyakorolni itthon.

2020. márc. 22. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, nekem tegnap este szólt az oktató hogy minimum egy hónap mire mehetek megint, 44.oram volt eddig, még van véve 6. Már annyira belejottem mostanra, de félek hogy mire újra mehetek majd megint visszaesek és plusz óra kell még. Itthon sincs lehetőségem gyakorolni sajnos.
2020. márc. 23. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ. Az enyém nem tudta meddig nem mehetek. Én is kb. a 44.- nél tartok.

Azt mondta szerinte minden le fog állni.

Én is tartok kicsit a visszaeséstől, de ami már berögzült azt nem felejtjük el állítólag. Mivel, ahogy írtam gyakorolni én sem tudok, fejben képzem magam és videókat nézek jobb híjján... Ami fontos, leírom egy külön füzetbe, hogy mikor folytathatom, fejben is ott legyek 100%-ban.

2020. márc. 23. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Hol vezetsz ha kerdezhetem? Sajnos igen, a vizsgáztatás is leáll, ahova én járok nem indítanak tanfolyamot sem addig.
2020. márc. 23. 18:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Csongrád megyében.
2020. márc. 23. 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:
De mondom az esik picit rosszul, hogy másokkal vezet még az oktatóm. Mondjuk nekik nincs még meg a 30 óra sem, de jó lett volna gyakorolni. Viszont így meg legalább nem vész kárba a befizetett 20 pótóra, és nem kell mégtöbbet fizetni mire levizsgázhatok. Ebben a hónapban 3 vizsga maradt el. Itt egy héten egy alkalommal szokott vizsga lenni csak. Ha megoldódik a helyzet, legalább 2-3 hét mire pótolják a vizsgákat, addig, a 20 óra elég lesz felkészülni, és utána lehet szó a vizsgáról. Ha most mennék, elfogyna a 20 óra és a vizsgáig még kellene jópár. Tehát előnye is van, hogy nem mehetek, csak mégis bosszant a kiesés. Próbálok addig fejben készülni.
2020. márc. 23. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!