Gépjármű szakoktató szeretnék lenni B kategoriából! Mik a feltételek hozza? B kategoriám megvan, kell tennem vizsgát még Nagy motorra és tehergépkocsira is? 18 vagyok
C már nem kell ha nem akarsz C-t oktatni. A,B aztán páv2 1 éves tanfolyam majd vizsga. Valami 750 emberből 230-nak sikerült és a teljes képzés 1.2m azt az elején kell kifizetni. (nem vagyok oktató, a buszos oktatóm mondta).
21/f
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igaz ha jól tudom a A kategoriához 24 évet kell betölteni az elvégzéséhez.
És mennyire nehéz elvégezni ,sok buktatói vannak ennek a szakmának?
A Google ehhez a kérdéshez is hasznos segítség lenne.
Az biztos, hogy feltélelekhez kötött a képzés (érettségi, vezetési gyakorlat, PÁV), azon túl meg az illető képességein is múlik, mennyire nehéz a képzés.
GKI képzés, fizetős, jelenleg még a jogosítványod sincs meg legalább 2 éve, van időd gyűjteni az információkat...
Legyen a Google is a barátod :-)
Mit értesz ez alatt? Ha történik bármi ami miatt nem vezethetsz buszt akkor oktató sem lehetsz. Ha attól félsz amit Sándor Kriszti mondott, akkor felesleges, mert buszosra mindig lesz szükség, Ö is csak részleges leállástól tart, ami lesz is. Most az oktatók sem.
Ha arra gondolsz, hogy megunod a buszozást, úgy is nagy kategóriás oktató leszel, B-t sokan oktatnak, de idegtépő, tudom, engem is nehezen sikerűlt rávenni, hogy menjek vizsgára, még E jogsinál is akartam pót órákat ( xd pótból pót órájat, mekkora már lól) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!