Ki volt már így?
A helyzet a következő:
Holnap betelik a vezetési kartonom. Gyorsított tanfolyamon vagyok, ha ez számít ilyenkor.
Hétfőn lesz leadva a régi az autósiskolában.
Arra lennék kiváncsi, hogy kb. Mennyi idő alatt küldik ki az újat.
Már a vége felé járok az óráknak, érdekelne mennyi idő eshet ki, ha valaki gyorsított tanfolyamon vesz részt, akkor esetleg ilyenkor gyorsabban kap új kartont?
Mennyi óránál tartasz, hogy betelt?
Szerintem adniuk kell egyből.
41
Egy órákat mentem.
Elvileg ma viszi be az iskola igazgató az NKH-hoz a régi kartonomat.
Remélem van rá esély, hogy jövőhéten vezessek. Nagyon belerázódtam az utóbbi pár hétben, ezzel a gyorsítottal. 3 hete vagyok csak gyorsítotton.
Nálam létezik:)
Viccen kívül: ha dupla órákat mész, később telik be szerintem mert ugye egy sor 2 óra... stb. Igen ám , de én 50 perceket megyek.
Ráadásul mint írtam gyorsítotton vagyok.
Azért lenne fontos tudnom, hogy mikor kapja meg a suli az új hitelesített kartont az NKH-tól, mert nem volna jó kiesni a ritmusból, ha már így belerázódtam. Ezen kívül rengeteg tanulója van az oktatómnak úgyhogy félek, hogy betáblázza magát a jövő hétre és ha meg is érkezik a kartonom, nem tudunk vezetni, pedig jó lenne, bár ugye a gyorsítottakat lehet, hogy ilyenkor előbbre veszi.
Hát igen, ez érdekes szitu.
Nem én kértem.
Egyébként nem bánom, mert így nem lesz idegen a vizsgán az 50 perc. Tudom, hogy osszam be az időt.
Sokan vagyunk az oktatónál.
Sokan vezetünk 50 perceket.
Akik 50 percet mennek, normál esetben heti 2 max 3 alkalmat vezetnek. Én 4-6 alkalmat.
Nem fogok kekeckedni senkivel, még ha amit írtál az akár igaz is lehet.
Rengeteg munka van velem (gondolom másokkal is), megérdemli a több pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!