Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ki volt már így?

Ki volt már így?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Holnap betelik a vezetési kartonom. Gyorsított tanfolyamon vagyok, ha ez számít ilyenkor.

Hétfőn lesz leadva a régi az autósiskolában.

Arra lennék kiváncsi, hogy kb. Mennyi idő alatt küldik ki az újat.

Már a vége felé járok az óráknak, érdekelne mennyi idő eshet ki, ha valaki gyorsított tanfolyamon vesz részt, akkor esetleg ilyenkor gyorsabban kap új kartont?

2020. febr. 27. 17:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mennyi óránál tartasz, hogy betelt?

Szerintem adniuk kell egyből.

2020. febr. 27. 21:12
 2/13 A kérdező kommentje:

41

Egy órákat mentem.

Elvileg ma viszi be az iskola igazgató az NKH-hoz a régi kartonomat.

Remélem van rá esély, hogy jövőhéten vezessek. Nagyon belerázódtam az utóbbi pár hétben, ezzel a gyorsítottal. 3 hete vagyok csak gyorsítotton.

2020. febr. 28. 05:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Ilyen létezik, hogy betelik? Mert én már vettem 45 órát, de még nem telt be.
2020. febr. 29. 18:54
 4/13 A kérdező kommentje:

Nálam létezik:)

Viccen kívül: ha dupla órákat mész, később telik be szerintem mert ugye egy sor 2 óra... stb. Igen ám , de én 50 perceket megyek.

2020. febr. 29. 19:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Ráadásul mint írtam gyorsítotton vagyok.

Azért lenne fontos tudnom, hogy mikor kapja meg a suli az új hitelesített kartont az NKH-tól, mert nem volna jó kiesni a ritmusból, ha már így belerázódtam. Ezen kívül rengeteg tanulója van az oktatómnak úgyhogy félek, hogy betáblázza magát a jövő hétre és ha meg is érkezik a kartonom, nem tudunk vezetni, pedig jó lenne, bár ugye a gyorsítottakat lehet, hogy ilyenkor előbbre veszi.

2020. febr. 29. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Az oktatót nem kérdezted ezekről a dolgokról?
2020. márc. 1. 11:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Kérdeztem én mindenkit, akit csak tudtam. Érdemleges választ senki sem tudott adni.
2020. márc. 1. 12:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Elég érdekes, hogy akinek ez a munkája, nem tudja... És gondolom, nem most kezdte.... Egyébként ezt te kérted, hogy 50percet vezes? Mert ha belegondolsz, akkor ez annyira nem is gyorsított. Én egy héten 3*2órákat megyek, eddig 43órát vettem, január elején kezdtem, most voltam vizsgázni, sajna megbuktam, de két hét múlva újra vizsga, addig is veszek ezalatt az idő alatt, 3*2órát.
2020. márc. 1. 13:09
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez érdekes szitu.

Nem én kértem.

Egyébként nem bánom, mert így nem lesz idegen a vizsgán az 50 perc. Tudom, hogy osszam be az időt.

Sokan vagyunk az oktatónál.

Sokan vezetünk 50 perceket.

Akik 50 percet mennek, normál esetben heti 2 max 3 alkalmat vezetnek. Én 4-6 alkalmat.

Nem fogok kekeckedni senkivel, még ha amit írtál az akár igaz is lehet.

Rengeteg munka van velem (gondolom másokkal is), megérdemli a több pénzt.

2020. márc. 1. 13:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy "nem lesz idegen a vizsgán"? Azt megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül ott egy óra?
2020. márc. 1. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!