Hogy tudom kiszámítani hogy pl. : 100kmh az mennyi mph?
Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 10:20
2/5 anonim válasza:
Google mindent át tud váltani
Esetedben
100 kph to mph - erre keresve már ki is írja az eredményt.
3/5 anonim válasza:
Elosztod 1,6-tal. Vagy én fejben néha 1,5-tel szoktam, ha csak becsülni kell, és nem annyira egyértelmű az osztandó szám, picit könnyebb. 1,6 sem nehéz, 16-tal elosztod, majd megszorzod 10-zel. Pl. 100 km/h esetén 96-nál 60 mérföld / h. Azaz 100 kmh picit több, mint 62 mph.
4/5 anonim válasza:
Durva, de normál utcai sebességeknél viszonylag pontos becslés, ha felezed és a tizedét hozzáadod.
Tehát esetedben:
100 fele: 50
100 tizede: 10
50 + 10 = 60
A Google szerint 62.13 mph, szóval közelítőleg jó.
5/5 anonim válasza:
Telora kapj le egy mértékegység átváltót, az nem csak erre kegyetlen hasznos de a elgtöbben szinte az élet minden területéről vannak váltások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!