Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire gáz,...

Szerintetek az mennyire gáz, hogy nem szeretnék jogosítványt szerezni?

Figyelt kérdés
Egy 29 éves fickó vagyok, egyébként el tudok vezetni egy kocsit, sőt van jogsim traktorra, meg kocsit is vezettem már párszor, persze nem forgalomban. Régen letehettem már volna, csak tartok a balesetektől mert rengeteg van! Szinte minden napra jut egy, a minap is láttam egyet, ahol egy idióta majdnem kinyírt két ártatlant. Szerintem manapság már nagyon meg kell gondolni, főleg hogy egyre többen telefonoznak, sokan még gyalog sem tudnak közlekedni, egyszerűen mindenki csak magára figyel! Viszont kezdem már cikinek érezni, de igazából nem is tudnám nagyon kihasználni csak ha kérdezik, mondom hogy nincs és néznek furcsán.

2020. febr. 13. 16:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Egyáltalán nem gáz ha nem akarsz.

Nem leszel kevesebb vele, sőt sok esetben előrébb leszel ha nincs kocsid sem.

Mer ha van akkor minden hová ezzel jár az ember ha kell ha nem .

Persze a legtöbb ember megmagyarázza a bizonyítványát, hogy igenis neki mennyire nagy szükség az autó.

Akinek van az azért mindíg nagyobbnak érzi magát ezért, pedig dehogy is. Nekem is volt mindíg de nagyon sokszor van hogy semmi szükség nincs rá, én már szidtam magamat rendesen ez miatt.

Mert most hiába nem használnám, a kötelezőket akkor is fizetni kell és minél kevesebbet megy az ember vele, annál többe esik egy km.

Szóval ne érezd magad rosszul mert nincs, inkább legyél rá büszke.

2020. febr. 13. 19:28
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem gáz, nem gond.
2020. febr. 13. 21:25
 13/18 anonim ***** válasza:
22%

Én sokáig nagyon jogsi ellenes voltam, ugyanúgy féltem a sok idiótától, mint te, továbbá nem is használtam volna ki. Aztán idén megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy nem akarom majd a gyereket mindenhova biciklivel vinni, vagy buszozni/vonatozni, esetleges gond esetén nem kocsiba ülni. Én nagyon sokat tanultam a férjem mellett, több ezer km-t vezetett le úgy, hogy ott ültem mellette és figyeltem, ezáltal a KRESZ is jobban megy. 26 vagyok egyébként.

Nem ciki, nem gáz, ha nincs jogsid, az sem ciki, ha nincs nyelvvizsgád, lakásod, kutyafüléd, stb, sokkal szebb lenne a világ, ha nem lenne ennyi elvárás. Hasznos, persze, de kinek mi a hasznos.

Engem is nyaggattak, hogy tegyem le, mondtam, majd HA ÉN úgy érzem, megcsinálom, köszi.

2020. febr. 13. 22:38
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
lehet itt 0 pontozni de attól még igaz no jogsi=no nő
2020. febr. 14. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

"Ugyanakkor elég ciki lenne, ha a barátnőm vezetne helyettem."

Mert? A sógoromnak nincs jogosítványa, a húgom vezet, ha úgy adódik (városban laknak, nincs autójuk, bérelnek szükség esetén). Unokatesóméknál dettó. Unokatesóm szüleinél is az anyukának van csak jogosítványa. Persze olyan párok is vannak a környezetemben, ahol mindkét fél tud vezetni vagy éppen csak a férfi tud, de ez egyáltalán nem szükségszerű. Lehet, hogy a ti környéteken vagy abban a társadalmi csoportban, ahol te mozogsz, másképp gondolkodnak az emberek, de ez nem egyetemes. (Ja, és az sem igaz, hogy jogsi nélkül nem lehet barátnőd, hiszen az előbb házaspárokról írtam.)

2020. febr. 14. 18:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Magamra értettem, hogy nekem cink lenne ha mennénk például haza a szülőkhöz én kiszállnék az anyósülésről, a barátnőm meg vezetne! Egyébként meg ki mondta, hogy nincs barátnőm? Lényegtelen muszáj megcsinálnom tudom, csak tartok a sok baromtól! Persze én is hibázhatok, ez is benne lehet akár. Egyre többen élőznek vezetés közben, és ez olyan természetes naponta látom a közösségi oldalakon, sok baleset van, nagyon sok! Ugyanakkor tudom, hogy hamarosan meg kell csinálnom.
2020. febr. 14. 19:17
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
Akkor nagyon más világban élsz. Egy rakat párt ismerek, ahol nincs a férfinek jogsija, de olyat is ahol csak a nőnek van, mégis egy párt alkotnak.
2020. febr. 14. 19:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Mindegy addig, amíg azt látom hogy a fogyatékos cigányok mert főleg ők csinálják a "lájvozást" vezetés közben, és addig amíg a rendőrség ezt nem fogja könyörtelenül szankcionálni nekem eszem ágában sincs jogsira gondolni! El
2020. febr. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!