Kenőpénz Miskolcon? Lehetséges?
Ahol elfogadják a kenőpénzt, még ott sem engednek át, ha balesetveszélyesnek ítélik a vezetésedet.
Ki a megfelelő ember?
Esetleg az oktatód, de tudomásom szerint Miskolcon nem elterjed a kenőpénzes vizsgázás... kérdezd az oktatódat.
Ahol megvesztegethető vizsgabiztosok vannak, ott is csak az oktatón keresztül meg a dolog.
A vizsgabiztosokat a vizsga napján sorsolják a vizsgázókhoz, tehát addig senki nem tudja, hogy ki, kiket fog vizsgáztatni.
Az tehát kizárt, hogy te a vizsga előtt titokban megkeresed a vizsgabiztost, a vizsgán meg legfeljebb az oktató bevonásával működhet, ha te megpróbálod megvesztegetni, kb a vizsga azonnali felfüggesztését éred el (amin nem egyszerű bukás, hanem azt jelenti, hogy 6 hónapon belül nem kaphatsz másik időpontot)
A rendszer ilyen működésében simán benne lehet az is, hogy a vizsgabiztos nem is tud a pénzről, elrakja azt az oktató :-)
Miskolcon is van ilyen ebben nyugodtak lehettek ezt biztos kézből tudom.
illetve valóban oktatón keresztül megy a dolog,az oktató tudja hogy kiket lehet megkenni és kit nem.
biztos hogy nem akad el a pénz az oktatónál mert bizonyos kategória vizsgája elárulja hogy nem a szokványos módon zajlik le.
Tanulj meg vezetni. Én tavaly csináltam a jogsit Miskolcon, párom most csinálja. Kérdeztük az oktatókat, valóban volt ilyen, de 2017ben razziáztak meg átvizsgálták a vizsgabiztosokat, és akit le lehetett fizetni azt kirúgták, plusz van aki börtönt is kapott állítólag.
Szerintem ne erőltesd ezt az irányt, nagyobbat tudsz bukni mint nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!