Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így működőkèpes?

Szerintetek ez így működőkèpes?

Figyelt kérdés

Minden álmom az gyerekkorom óta, hogy építkezèsi vállalkozó legyek. A szakmàm már hamarosan megvan(nyilván nem az első) és nagyon érdekel és szeretem az egészet, de van egy hatalmas bökkenő. Az autós oktatóm szerint nem lehet engem megtanítani vezetni. Reménytelen vagyok. Bármennyire is akarom és erőlködök nem mehetek vizsgàzni sem. Még egyszer sem próbàlkozhattam a vizsgàval. Nos a vállalkozàshoz kell nekem majd egy kistehergèpkocsi, de mivel én nem vezethetek ezért felvennèk magam mellé egy segèdet(aki eleve kéne mellèm habarcsot keverni, stb.) és vezetne ő mindig. Nyilván az autót nem írathatom így a nevemre, szóval kifizetem és az egyik rokonom nevère íratom akinek van jogsija. Szerintetek ez működhet így? Találnèk így magam mellé embert, hogy vezetnie is kéne "céges kocsival" és utána mellettem dolgoznia is? Nyilván így többet is fizetnék neki.

Kérlek normális választ adjatok! Tényleg ez minden vágyam és érdekel mindenfèle megoldás, ha tudtok ennèl jobb ötletet azt is nagyon szívesen fogadom, csak kérlek ne szóljatok be!

2020. febr. 6. 01:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj keresni egy normális oktatót. Akiket említettél, azok nem oktatók, csak pénzlehúzók.
2020. febr. 6. 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

1) Autó névreírásához nem kell jogsi, akár csecsemő nevén is lehet autó.

2) Simán találhatsz olyan segédet, akinek van jogsija és hajlandó vezetni, felesleges ezért egy külön embert alkalmazni.

3) A jelenlegi oktatód egy idióta, inkább keress egy igazi oktatót.

2020. febr. 7. 02:53
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Törődj bele hogy nem megy a vezetés, ne hallgass rá akik mást mondanak. Ez neked is és nagyon sok embernek jobb lesz.

Azt pedig megtudod oldani hogy olyan embert vegyél fel aki tud vezetni.

DE ha nem te vezetsz, akkor is annyi ember fér az autóba mint ha te.

2020. febr. 7. 07:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2020. febr. 7. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!