Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így működőkèpes?

Szerintetek ez így működőkèpes?

Figyelt kérdés

Minden álmom az gyerekkorom óta, hogy építkezèsi vállalkozó legyek. A szakmàm már hamarosan megvan(nyilván nem az első) és nagyon érdekel és szeretem az egészet, de van egy hatalmas bökkenő. Az autós oktatóm szerint nem lehet engem megtanítani vezetni. Reménytelen vagyok. Bármennyire is akarom és erőlködök nem mehetek vizsgàzni sem. Még egyszer sem próbàlkozhattam a vizsgàval. Nos a vállalkozàshoz kell nekem majd egy kistehergèpkocsi, de mivel én nem vezethetek ezért felvennèk magam mellé egy segèdet(aki eleve kéne mellèm habarcsot keverni, stb.) és vezetne ő mindig. Nyilván az autót nem írathatom így a nevemre, szóval kifizetem és az egyik rokonom nevère íratom akinek van jogsija. Szerintetek ez működhet így? Találnèk így magam mellé embert, hogy vezetnie is kéne "céges kocsival" és utána mellettem dolgoznia is? Nyilván így többet is fizetnék neki.

Kérlek normális választ adjatok! Tényleg ez minden vágyam és érdekel mindenfèle megoldás, ha tudtok ennèl jobb ötletet azt is nagyon szívesen fogadom, csak kérlek ne szóljatok be!

2020. febr. 6. 01:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Marhaság. Simán megveheted, nevedre írathatod, köthetsz rá biztosítást, stb., csak nem vezetheted. Sofőr kell. Embert is fogsz találni.
2020. febr. 6. 01:17
 2/14 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudtam, köszönöm!

Egy kisteher viszont kétszemèlyes, szóval külön sofőr, külön segéd és én már nem fèrnènk be. Ezen kívül, ha utaznunk kell 25-30 kilométert, akkor nem maradhat 12 órában ott velünk a sofőr sem.

2020. febr. 6. 01:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Van kisteherből 3 személyes is, vagy duplafülkés, abba már 6 ember elfér.
2020. febr. 6. 01:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik oktatót. Még a hülye is meg tud tanulni vezetni.
2020. febr. 6. 08:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de aki nem tud megtanulni vezetni, annak az épitkezésben hogy van meg a kellö ügyessége, és kreativitása? Szerintem csak nem akarsz eléggé.
2020. febr. 6. 10:12
 6/14 A kérdező kommentje:

A szakmàimhoz valóban érzem, hogy értek és jól csinálom, jó szakember lesz belőlem, dolgoztam már egyébként is az építőiparban, mert ez már a negyedik szakmám amit be fogok fejezni, és termèszetesen érettségit is szereztem.

Viszont az oktatóm szerint engem nem lehet tényleg megtanítani vezetni, felhívtam egy másik oktatót, hogy szeretnék hozzá átmenni, mondtam neki, hogy miért és azt mondta, hogy engem akkor biztos nem lehet megtanítani vezetni tényleg, és ő sem fog velem kínlódni, mert nincs ideje idiótàkra akik azt sem tudják, hogy mennyi 1+1...

Ennek lassan egy éve, és minden nap ezen kattogok, hogy hogy lehet az, hogy egy ilyen alap dolgot nem tudok megtanulni, amikor eddig mindent sikerült megtanulnom és soha életemben nem buktam meg semmiből, még abból sem ami abszolút nem érdekelt. Ez meg érdekel is, kéne nekem az élethez is és mégsem megy akármit csinálok nem fog engedni vizsgázni az oktató, pedig nagyon meg akarok tanulni vezetni, de még parkolni sem volt hajlandó megtanítani és ezt azzal indokolta, hogy "Minek? Úgysem lesz jogsid".

2020. febr. 6. 11:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs. Pontosan mi nem negy a vezetésben, mivel húztad fel ennyire az oktatót?
2020. febr. 6. 12:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Semmi nem megy. Nem vettünk végig semmit, sem a napi rutint, sem a parkolàst, sem az Y-t, semmit. Minden órán két település között furikàztunk, és a két település között 25 km nyílegyenes útvonal van. Ő közben nem szólt semmit, minden órán ült mellettem, újságot olvasott, cigizgetett, és azt se nézte mit csinálok. Megállt helyettem, nem engedte, hogy én álljak meg, ő indult el, stb. Szóval tényleg szószerint semmit nem tudok, buta vagyok. Ha magamtól kéne elindulnom 90%, hogy lefulladnèk a kocsival, és ez még csak az elindulás. Tehát kanyarodni sem tudok, meg semmi ilyesmi. Tolatni azt hiszem egyszer tolattam. Mindent maximum elméletben tudok, ami egyébként benne volt a kresz tananyagban, de mivel már egy éve nem volt lehetősègem foglalkozni ezzel így már sok lépést elfejtettem elméletben is.
2020. febr. 6. 12:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
De akkor nem is tanultál/tanítottak vezetni rendesen sosem?
2020. febr. 6. 15:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem igazán.
2020. febr. 6. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!