Milyen hosszú volt életetek első repülőútja? Honnan hová mentetek, melyik légitársasággal? Hány évesen utaztatok?
Figyelt kérdés
Kezdem:
28 voltam, Bécs - Bangkok
9 és fél óra kb
Thai Airways
(Régi álmom volt Thaiföld)
2020. febr. 1. 08:30
1/17 anonim válasza:
3 másodperc. A padlásról egy emeletet repültem, amikor apám lekevert egy hatalmas maflást. Azóta vagyok ilyen retardált.
2/17 Koplárovics Béci válasza:
Malév, Budapest-Varsó-Budapest (~3-4 napra mentem). Semmi különös nem volt. Egy olyan emberrel mentem, aki többször repült már, így fel voltam készülve füldugulásra, gyorsulásra. Az oda-vissza úton semmi esemény nem volt. Felszálltunk, leszálltunk :)
3/17 anonim válasza:
Kolozsvárról mentem Dortmundba. A kifutópályán való kigyorsítás és a felszállás hatalmas élmény volt, vert mindenféle sportmotoros gyorsulásos élményemet. Maga az út teljesen eseménytelen volt, az ablak mellett csodáltam a tájat, ahol nem volt felhő, és mindig azon gondolkoztam, vajon hol lehetünk éppen. Majd a leszállás ismét nagy élmény volt.
5/17 anonim válasza:
~1200 km / ~2 óra. BUD-CTA, Wizz. 25.
6/17 anonim válasza:
Budapest - Frankfurt
25 ėvesen Este viharba ,ės sajnos nem nyaralnu hanem dolgozni mentem egy magyar/nėmethez...
7/17 anonim válasza:
Talán 1,5 óra lehetett, Budapest-Vilnius, Malév, Jak-40-essel. Óvodás lehettem.
8/17 anonim válasza:
Budapestről mentem Londonba, kb. 2,5 órás repülőút volt, még Malév gépen, 10 éves voltam akkor.
9/17 A kérdező kommentje:
Áruljátok már el, mi ez a lepontozás??
Én mindenkinek küldtem most a zöldet, mert mindenki normálisan válaszolt...
Miért kell egymást lepontozni?
2020. febr. 1. 19:10
10/17 anonim válasza:
19 voltam, kb 1 óra 40 perc, és Nápoly, Ryanair, imádtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!