Napi munkábajárás 60km-ről mennyire amortizálja az autót?
Figyelt kérdés
Diesel autóról van szó 2.0literes.
Milyen mértékű elhasználódásra lehet számítani? Gumik, kuplung porlasztók kettőstömegű? Évi 3-4 olajcsere biztos.
Napi 120km-t mennék vele.
2020. jan. 29. 15:44
1/5 anonim válasza:
Én 2 év alatt 50 ezret raktam pont így az öreg dízelembe.
Mivel elég vacak helyen lakok, a gumikat eszi nagyon az út(Nógrád megye) olajcsere 10 ezrenként, na meg futómű is amortizálódik rendesen, most lesz esedékes a toronyszilent.
Ez egy olyan dolog, hogy az adja meg magát legelőször, ami a leggyengébb láncszem.
Csak nem kell most egy porlasztócsere, vagy kettőstömegű.
Remélhetőleg.
2/5 A kérdező kommentje:
Útitársakat nem szoktál keresni? Telekocsi?
2020. jan. 29. 17:04
3/5 anonim válasza:
Két év alatt 140.000-et raktam így TDI-be, semmi baja nem volt tőle.
Legyen rendesen karbantartva, normális gázolajjal aztán kész
4/5 anonim válasza:
Azért attól sok függ, hogy milyen úton teszed meg a napi 120km-t. Autópályán? Főúton? No meg nem mindegy milyen főúton. Mert ha olyan szakaszon amire tank való, akkor az jobban fogja amortizálni a kocsit.
5/5 A kérdező kommentje:
Jó új úton tenném meg, nem ráz, nem kátyús.
2020. febr. 3. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!