Lehet menni hajóra dolgozni diákmunkásként?
Figyelt kérdés
Nyárra gondoltam és folyami hajóra.
16/F
2020. jan. 27. 21:03
1/9 anonim válasza:
Nem valószínű. Szakképesítét igényel minegyik betölthető munkakör.
2/9 anonim válasza:
A matróznak milyen végzettség kell? Vagy pl mosogatni?
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Apám 40 évig hajón volt, nagyrészt kapitányként. Érettségivel matrózként kezdte, de amikor vele voltam a 80-as években, akkor sem kellett még érettségi sem. A kormányosnak sem kellett az érettségi, viszont az már szakma volt. Pedig hidd el, mi sem a karib tenger kalózaiban voltunk.
5/9 anonim válasza:
Ja, és linken nincs matróz, cserében van konyhai segítő, csak külföldiül kell tudni meg fizikum kell hozzá. Lányoknak meg van szobalány.
A matrózra visszatérve, igen, régen 20-an vittünk egy teherhajót, szakács, fedélzetmester, kormányosok, matrózok, üzemes...stb.
Ma van 2 vezető váltásban meg kb 2 üzemes aki gépész meg matróz is egyben, mikor mit és hol kell húzni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor tehát sehogy sem lehetséges ez?
2020. jan. 28. 16:53
7/9 anonim válasza:
remélem figyeled még a kérdést na szóval a hajón (tengeri) dolgozáshoz ha jól tudom el kell végezni minimum egy egyhetes STCW tréninget amit csak külföldön lehet angolul szerintem nézd meg az iskola honlapját hogy van e minimum korhatár ha nem írják érdemes lehetne fel hívni őket de munka adók többsége szereti ha 18 plusz vagy amúgy ha a papád a kapitány biztos meg lehet oldani okosban is ezt azt remélem érthető amit írtam és segít is
8/9 anonim válasza:
Amúgy a 7-es vagyok ha összejön küld el a tapasztalataidat privátban
9/9 anonim válasza:
Gyanítom a covid hazavághatta az egészet. Pont a kérdés után tört ki sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!