A kisautósoknak miért mániájuk, hogy elfoglalják a legnagyobb helyeket?
Ha van választási lehetőséged, akkor nem oda parkolsz le te is, ahová a legkönnyebb beállni?
Ezen kívül csalóka is lehet olykor, amit látsz, hiszen előfordulhat, hogy előtte, mögötte vagy mellette még álltak egy csomóan korábban és ez volt az utolsó szabad hely a közelben.
“ Ezen kívül csalóka is lehet olykor,”
Ezt ismerem, nekem is volt hogy beraktam a kocsit a vonalak közé amikor még minden üres volt, aztán körbeparkoltak úgy, higy jobbra is meg balra is csak motornak maradt hely.
De most tulajdonképpen a kérdést egy konkrét eset ihlette. A ház előtt van kb 3 közepes autónak hely egymás után hosszában. Letettem leghátra, hogy még 2 lazán odaférjen. Jött up-os szomszéd és beállt a legközepére.
Bocs e 2-nem szólt.
3: én is volt hogy utánfutóval mentem, de ilyenkor mindig a parkoló távoli üres részében álltam meg keresztben ahol véletlenül zavarok senkit. Nem szeretem ha csuklik anyukám.
Az utánfutóval miért állsz keresztbe és miért 3 helyet foglalsz el?
Akaszd szét és akkor 2 hely is elég.
Először nézz szét magadban, aztán se növeld az egodat.
“Akaszd szét és akkor 2 hely is elég.
Először nézz szét magadban, aztán se növeld az egodat.“
Mert ha a 3/4 parkoló üres, és a legtávolabbi sarkában elfoglalok 3 helyet, az csak a magadfajta sikertelen frusztrált kisembereket zavarja. Azok meg senkit sem érdekelnek.
“ aztán se növeld az egodat.“
Ezt meg végképp nem értem. Sem mondatszerkezetileg, sem hogy hogy jön ide az egó. De valószínű nem peszélni matyar. Így nincs is harag hogy nem érteni téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!