Mi lehet a baja szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit tennétek a helyemben. Kb. 2 hónapja járok vezetni, eddig semmi baj nem volt az oktatómmal. Kedves volt és türelmes. Viszont 1 hete az utolsó óra után azt mondta, majd hív, hogy mikor menjünk. Vártam csütörtökig, nem hívott, így én hívtam. Azt ígérte, pénteken hív vagy ír, de ez sem történt meg. Így ma megint hívtam, hogy mikor tudnánk menni vezetni, de ő azt mondta, most rossz a kocsi, de hétfőn lehet mehetünk. Mondtam jó, akkor holnap előtte még hívom, erre azt mondta majd ő.. mondtam, hogy inkább én, végül beleegyezett. Megint próbálta terelni ugyanúgy, ahogy az elmúlt napokba. Szerintetek mi lehet a baja velem? Nem csináltam neki semmit, az órák is jó hangulatban telnek és még olyan nagyon rossz sem vagyok a vezetésben. (Többször is megdicsért már)2020. jan. 25. 15:46
1/4 anonim válasza:
Mi van ha tényleg szar az autó és ő se tudja mikor lesz kész.
Jobb ha ő hív, te hiába idegesited, azzal csak neked lesz rosszabb.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy rossz. De nem az lenne a normális, ha már megígérte, akkor valóban hív? Azt is el lehetett volna mondani, hogy rossz a kocsi, nem tudunk menni. De nem hívott. És eddig nem csinált ilyeneket ezért fura.
2020. jan. 25. 15:59
3/4 anonim válasza:
Rossz az autó, szombat délután van. Fő se nő, nem biztos, hogy elkészül az autó. És nem te vagy az egyetlen aki nyaggatja. Nyilván ideges, mert nem keres pénzt, hanem kiadásai vannak.
4/4 anonim válasza:
"Igen, lehet hogy rossz. De nem az lenne a normális, ha már megígérte, akkor valóban hív?"
Ezt hülyeség volna tőle bevállalni X ügyfélnek, hívni fog miután kész, és te vagy a soron.
Fél óra alatt behozod a "rutint" egy üres parkolóban, aztán hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!