Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kétütemű olajjal kevert...

Kétütemű olajjal kevert benzint töltöttem a kocsimba, most meg nem indul. Mi baja lehet? (hyundai i30 2014)

Figyelt kérdés
Az a helyzet h adott egy Hyundai i30 2014 es ami jelenleg nem indul. Nem volt nyitva a benzinkút mikor indulni akartam vele és volt itthon láncfűrészbe benzin. 1:25 keverék. Arol 2T vel keverve. Kb félig volt a kanna szóval olyan 10 litert töltöttem bele majd kb 20 km után rátankoltam 30 at. Nem vettem észre semmit a működésébe szépen ment se szaga nem volt talán picit füstölt ahogy a viszapillantobol láttam. Na mindegy. Gondoltam rátankoltam már úgyis nagyjából tiszta benzin van benne szúval mi baj lehet. Aztán most reggel akartam inditani és nem indul. De nem ir ki semmit hogy valami baja lenne csak nem indul.
2019. dec. 24. 22:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

Gondolom nem az eszedért fizetnek!

Most már késő van, menj szépen lefeküdni!

2019. dec. 24. 22:40
 2/16 anonim ***** válasza:
Jobb esetben a gyertyákat benyaszűrőt kell cserélni atnézni par dolgot , a benyát kiszívni utana tankolni . Komolyabb esetben tippem sincs .
2019. dec. 24. 22:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell tisztítani a teljes rendszert, a többi menet közben kiderül. A katalizátort jó eséllyel lenulláztad.
2019. dec. 24. 23:00
 4/16 anonim ***** válasza:
84%

"Nem volt nyitva a benzinkút"

Legtöbb, sőt az összes valamire való benzinkút NonStop nyitva van, azaz egész nap.. ünnepnapokon is!

2019. dec. 24. 23:07
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
E10 trollkodása. Senki nem annyira buta, hogy ezt megcsinálja, gondolják sokan, de vannak akik a dk-ra is szavaznak, szóval én elhiszem.
2019. dec. 24. 23:27
 6/16 A kérdező kommentje:
6 kor nyit a környéken az összes benzinkut... Most nagyvárosok környékén oké hogy éjjel nappal nyitvavannak de felénk nem... Katalizátor az nem probléma mert van egy ismerösöm aki ki tudja kötni. Müszakin meg csak nem fogják nézni a kibocsájtást. Attol félek hogy az injektorokkl eltömödtek. Mert az gondolom elég drága lenne. Gyertyát kivettem az egyik hengerből elég retkes volt de ez még az eredeti gyertyája a kocsinak szoval nembiztos hogy a 2T töl retkes. Na mindegy, egyenlöre egy gyertyacserét megejtek ha a két ünnep kõzőtt lessz nyitva valami ahol lehet venni.
2019. dec. 24. 23:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Amugymeg le lehet hülyézni meg lehet mondani a sok kioktatást de nem vagyok hülye. Pontosan tudom h nem szabadott volna beletöltenem. De sürgõsen kellet a kocsi és nemigen volt màs lehetösègem. Nem jokedvemböl töltöttem bele. Amint lehetöségem adodott egyböl tankoltam rá hogy higuljon a cucc. Azért tankoltam utanna tele hogy a lehetö leghigabb keverék legyen benne.
2019. dec. 24. 23:41
 8/16 anonim ***** válasza:
Hogyan nyírjunk ki egy autót kezdőszett.
2019. dec. 25. 02:06
 9/16 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Nem ettől lett baja...
2019. dec. 25. 05:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Találó nevet választottál Nyakasparasztgazda. De, igen, az olajtól lett baja, mert mindent beköpött, eltömött. Kocsi szétszed, kitakarít, átnéz, pár alkatrész kicserél, nem olajos benzin tankol, imádkoz, indít.
2019. dec. 25. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!