Benzinkúton vertek már át pénzzel?
Nem adtak vissza, többet adtál és nem szóltak, stb.
Ha igen, sikerült megoldani?
Egyszer majdnem pórul jártam, 9990 körül tankoltam, mondom adok egy tízezrest és elköszönök. Erre húszezres volt nálam, nyugtáztam magamban, hogy nincs semmi baj, erre mire odaértem, maradtam a tervnél: A kezébe nyomtam, majd elköszöntem. Három lépés múlva elgondolkodtam, vajon nem hibáztam-e, a hatodik lépésnél megálltam megnézni a bukszám, mondom itt gebasz van.
Mondom ácsi, én húszezrest adtam! Erre a srác tök aranyosan "osztozott" a meglepettségemen, és odaadta a visszajárót, de már nem a kasszából. :D
Nem kimondottan átverés, de azért sztori értékű. Mióta nem hagyják, hogy a kutasok tankoljanak, és bekamerázott, NAV-ra kötött elektromos pénztárgépek vannak, máshogy nem is tudnának lehúzni.
Nekem csak olyan volt, hogy kértem számlát, de a pénztárnál álló birka nem adott.
Kértem, hogy akkor sztornózzon/javítsa, azt mondta, nem lehet mert előre kellett volna kérnem.
Írtam egy panasz levelet, másnapra küldték a számlát.
Engem bepaliztak, 20 ezer Forinttal, kíváncsi vagyok, mi lesz a vége.
El fogok menni a végére, egyelőre totál hülyének néznek.
Auchan benzinkút.
Leírom majd, mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!