Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek sem jó ötlet...

Szerintetek sem jó ötlet hideg időben kocsit mosni?

Figyelt kérdés

Amik így hirtelen eszembe jutnak:

-- tegyük fel lemosod,és napokig nem mész vele utána. Eredmény: a víz megáll benne lehetetlen helyeken is,és szépen elkezdi megenni a rozsda

-- ha magasnyomásúval mosod akkor pedig pláne mindenhova bejut a víz,és mivel hideg van,ezert kiszáradni se tud rendesen

-- külsőre tiszta, és ápolt autónak fog tűnni, viszont alulról szépen elkezd rohadni

--ebben az időben elég pár km-t menni a városban,és ugyanolyan lesz mint volt

2020. jan. 14. 14:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagy autó fan vagyok én is, de ennyire egyikre sem vigyázok. (illetve amelyikre igen, az tavaszig garázsban áll).

Az autó használati tárgy, amire költeni kell (ha tetszik, ha nem).

Jobb lemosni a szutykot, mint hagyni, hogy rajta legyen.

Ha ennyire fontos a kocsi, csinálj rajta egy alváz és üregvédelmet.

2020. jan. 14. 16:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Én szoktam mosni, persze nem a kemény mínuszokban, de időként ajánlatos télen lemosni, főleg ha sokat megy és a sózott úttól koszolódik.

Ha egész téli időszakban retkes mindenhol, főleg az alja akkor sokkal hamarabb kezd el rohadni.

2020. jan. 14. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!