Vannak ezek a családos parkolóhelyek felfestve. Oda hány gyerektől lehet beállni? :D
Amúgy komoly a kérdés. Van erre valami szabály?
Én egy szem gyerekkel sosem éreztem, hogy szükségem lenne a nagyobb helyre, ezért eszembe se jutott oda állni. De egyébként nyugodt szívvel megtehetném? Vagy mégsem?
Szerintem inkább a gyerek korától függ.
Nekünk kisgyerekünk van, ahhoz, hogy be tudjam tenni és kötni az ülésbe, ahhoz viszonylag szélesre kell nyitni az ajtót, ezért állok oda. Kicsit nagyobb gyereknél, aki egyedül száll ki meg be, el tudom képzelni, hogy eleinte odafigyelés nélkül nyitja az ajtót, így megintcsak nem árt úgy parkolni, hogy ne vágja neki a szomszéd autónak. De nagyobb gyereknél, amelyik már kultúráltan és önállóan száll ki és be szerintem sok értelme nincs.
Amúgy szabály nincs rá. A KRESZ-ben nincs ilyen kategória. Az áll oda, aki akar, csak hát bunkóság jogosulatlanul használni.
Ez az egész az U.S.A ból indult, mert ott minden francért feljelentik az embert....
Családi parkoló tulajdonképpen nem is családi parkoló.
Lényeg, U.S.A ba jelentgették a nagy áruhazakat az auto tulajok, hogy össze-vissza ütik a parkoloban az autókat....
Na most az állhat oda, aki tudja, hogy, kelleni fog neki a nagyobb ajtonyitasi hely, babakocsi ki/be vétele miatt, továbba, ha te azzal a céllal mész be a boltba , h veszel egy 6000cm plazmatévét vagy pónilovat... stb, akkor is jogosan használhatod. Tulajdonkeppen ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!