Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogsival mennyi idő...

Friss jogsival mennyi idő után nem izgultatok vezetéskor?

Figyelt kérdés

1 hónapja lett meg a jogsim. 2 hete vettem egy autòt de még mindig izgulok vezetés közben. Mikor mùlik el?

Az sem segít tùlságosan, hogy ha a párom vagy a bátyám ül mellettem akkor extràn izgulok, ideges vagyok. Hibát,hibára halmozok...:( Mikor egyedül vagy baràtnőkkel megyek sokkal jobban megy. Párom szerint nem vagyok jó, olyanokhoz hasonlít akik már tízenéve vezetnek...közben meg neki nincs is jogosítványa. Nyugtasson meg valaki, hogy senki sem volt profi 30 óra után... :(

26/N

2019. dec. 19. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 honapja van jogsim, napi szinten kb 30-40 kmt vezetek, de még most is szorongok a volan mogott. Sotetben kifejezetten ruhellek vezetni, foleg lakott teruleten kivul... szembejovoktol semmit nem latok, nem latom hol a kanyar... Kb 60al poroszkalok... a teli honapokban is probalom ugy beosztani a dolgokat, h legkesobb 4re le tudjam tenni az autot. Eg,szeruen abszolut nem elvezem a vezetest...
2019. dec. 20. 19:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

5 éve van jogsim. Az oktatás alatt minden alkalommal úgy szálltam ki, hogy folyt rólam az izzadtság. Ez csak fokozatosan enyhült, két év alatt múlt el. Élvezni a vezetést csak három év után kezdtem el. Négy év után jutottam el odáig, hogy szívesebben megyek valahová kocsival, mint BKVval.

Szóval nyugalom, bele fogsz jönni.

2019. dec. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!