Jogos volt a bukásom?
Ma tettem egy sikertelen vezetői vizsgát.. Debrecenben volt a vizsga.
Annyi a történet, hogy egy 3x3 sávos úton a piros lámpa miatt feltorlódott a forgalom, miközben a külső sávból egy fehér mercis elém szemtelenkedve akart besorolni. Én ezt nem akartam engedni, ezért előrébb gurultam, azonban mikor megindult a sor, ő padlógázzal elém vágott ezért pedig besatuztam, de mérgemben rányomtam egy hosszas dudát és elhangzott egy kicsit hangos "k*va any*dat"
Ekkor annyit hallottam, hogy a vb előre szól az oktatómnak, hogy vezessen el olyan helyre ahol félre lehet állni, majd amint erre sor került, el is hangzott, hogy a legközelebbi lehetőségnél húzódjunk félre, majd amint félrehúzódtam annyit mond a vb, hogy "ez a vizsga most nem sikerült, egy kicsit több toleranciát vár el, nincsen helye aggresszivitásra a volán mögött, meg kell tanulni intelligens ember módjára kezelni az ilyen közlekedési szituációkat"
Oktatóm meg miután kiszálltunk csak rám nézett és ennyit mondott nekem, hogy "Hát Ádám! Ezt a f*zságot" - majd ezután eltűnt
Ebből az jött le, hogy tényleg jogos volt a bukás...
Szerintetek is?
Veszélyhelyzetet okoztál, qrva anyáztál, feleslegesen dudáltál. Mit vártál?
Gondolom besoroló sávból akart eléd sorolni a merci. Nem tudom, a kresz előírja-e, de én -a többség- minden második kocsit beengedek magam elé. Nagyon kivételes, hogy nem e szerint vezetek -csak ha nagyon sietnem kell valahová, valami fontos ügyben perceken múlik, hogy odaérjek.
Mondok egy példát. Németországban "ilyen hozzáállással" keményen büntetnének.
Pl.: Zebránál áll három gyalogos (élő példa). Látszólag egymással beszélgetnek. Ha nem állsz meg, a rendőr keményen megbüntethet (zebránál álló gyalogos magatartása arra utal, hogy át akar kelni). Szabály: megállsz, s ha nem indulnak meg, nagyon lassan továbbhajtasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!