Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 17-21 éves kor közötti srácok?

17-21 éves kor közötti srácok?

Figyelt kérdés
Hányan vagytok akiknek van jogosítványa személygépjárműből? És hány évesek vagytok? Én 21f vagyok nekem sajna még nincs meg mivel már 4jére buktam meg forgalomból, valahogy sosem volt szerencsém. Csak olyan furcsa h sok tizenéves srác és már lány is kocsival járkál, nekem meg még mindíg maradt a lábbusz vagy sofőr 😂 pedig már régóta csinálom. Szerintetek fontos hogy legyen jogsija valakinek?
2019. dec. 16. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Fontos.
2019. dec. 16. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Neked van? Én is örülnék ha már lenne de kezdem elengedni
2019. dec. 16. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
46%

én 17+21 vagyok... azért válaszolhatok? :D

Aki sofőrrel jár, az egy úr!! :D

én 3x buktam a városban - előtte minden megvolt elsőre.

Nem tom mi volt, mindig valami kis marhaságon buktam meg.

Lehet már akkor eldől egy vizsga amikor a biztos beül hátra és véletlenül ráül a bal heréjére és emiatt ideges lesz.

Csak nyugodtan menj, lazán, mindenre odafigyelve.

nem szabad görcsölni, nem szabad figyelmetlennek lenni.

Ha van a családban, haveri körben autó, meg jogsis ember akkor menjetek ki a teszkó parkolóba ha a kocsi kezeléssel van gond és tolatgassatok, gyakoroljatok.

Ha a forgalommal van gond, akkor menjetek a városban (persze úgy, hogy nem te vezetsz! :D ) és minden pillanatban elemezzétek a forgalmi helyzetet. Mondjátok hangosan a lámpákat, táblákat, szabályokat, felfestéseket, miért ennek van elsőbbsége, miért oda sorolunk be, indexelünk (vizsgán bmw-vel is kell),

Lehet anélkül is csomó órát tapasztalatot gyűjteni hogy nem fizetsz az oktatónak. :D

"Szerintetek fontos hogy legyen jogsija valakinek?"

ha már csomó időt, pénzt elcseszté rá, akkor már csináld meg.!

amúgy meg hasznos, mert ha baj van és menni kell valahova gyorsan akkor jó ha van jogsi.

még Sheldon Cooper is hasznát vette! :D

2019. dec. 16. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
17 vagyok, januárban viszont már vehetek piát. Március óta van jogsim, azóta a seggemhez nőtt az autó, imádok vezetni, ha tehetném egész nap ezt csinálnám. Az osztályban én vagyok a sofőr :D Annyira szeretem ezt csinálni, hogy oktató szeretnék lenni. Csak akkor fontos a jogsi, ha te is annak érzed, más miatt ne akarj jogosítványt.
2019. dec. 16. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
Nekem fontos volt, ismerősöm portás - neki nem fontos. Mindenkinek más, h mennyire fontos. Helyesebb megfogalmazás, hogy előnyös a jogosítvány.
2019. dec. 16. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem manapság már elengedhetetlenül fontos, ha nem akarsz egész életedben tömegközlekedésen nyomorogni. De a napi utazás csak egy dolog. Csajoddal, később gyerekekkel hogyan lehet elmenni így vacsorázni, vagy hétvégén kimozdulni valahogy? Leginkább sehogy...

Én egyébként 21 éves vagyok, 19 évesen lett jogsim.

2019. dec. 17. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!