Tennél valamit ha tudnád, hogy a szomszédod visszaél a mozgáskorlátozott kártyával?
Van egy szomszédom neki a család minden tagja használja a rokkant kártyát az utcánk fizetős parkoló a nő jár futni, a fia is a nő meg a fia felváltva használják a kocsit, ügye a rokkant kártya arra terjed ki, hogy ha mozgásában korlátozott személyt szállít a polgár akkor használhatja, lecseng, hogy amit tesznek visszaélés.
Igazságtalan pl. velünk szembe már az egész, mert én pl. havi bérletet veszek mert 1 családba 2 autó parkolhat évi 16 ezerért nekünk meg 3 van (neem nem x6-os egyik sem, kb annyi az összege a 3-nak mint 4 használt abroncs egy x6-os BMW-re) a másikra havi 5ezer.
Ami meg mellette szól, hogy ne legyek vamzer, magyarok..., és lehet mivel új autó kell a pénz hitelre és olcsóbb volt kérni rokontól kártyát..
Ti mit tennétek? Felvételel (mivel pont a megszokott helyemre álltak amit figyeltetek kamerával) ,rendelkezek, csak egy mentés kéne és bizonyíték máris.
Mondjuk nem lényegi a dolog, csak aludni nem tudok és akkor gondoltam leírom ezt, biztos megosztó kapok majd hideget meleget, de érdekel mit tennél.
Az árulkodókat pont úgy megvetem, mint az ügyeskedőket. Szóval nem. Egyébként nem csak mozgásában súlyosan korlátozott kaphat ilyen kártyát. A visszaélések kiszűrése és szankcionálása a hatóságok dolga, nem az árulkodóké.
Volt, amikor rámhívták a rendőröket, mert beálltam a rokiparkolóba. Láthatóan semmi bajom. Gyorsan kijöttek, mert nem álltam ott többet, mint 7-8 perc.
És nagyon dühösek voltak a rendőrök arra, aki hívta őket, amikor toltam kifele egy végtagok nélkül született hölgyismerősömet.
De tudod mit, legyél boldog a feljelentéssel!
Félre értés ne essék, nagyon keményen büntetném azokat, akik egyértelműen csak spórolni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!