Jogosan buktattak meg forgalmi vizsgán?
Gondolom egy éltre megtanultad:
a vizsga az a hely, ahol nincs előzékenység, udvariasság, csak az előírások és a szabályok.
Legközelebb menni fog......
Álláspontom szerint nem volt túl jogos a bukás.
Egy bizonyos ponton meg lehet érteni a vb-t, hogy ilyen esetekben ne mondjunk le elsőbbségünkről, mert csak feltartod a mögötted jövőket (nem biztos, hogy mindenki ki fog merni kerülni jobbról,pl egy tanuló autót én se biztos, hogy egy lendülettel kikerülnék mert képes váratlan manőverekre), valamint az is lehet, hogy észre vette rajtad, hogy elbizonytalanodtál és ezért nem voltál képben, de akár az is lehet, hogy korrupt volt... Sajnos manapság az utóbbi nagyon gyakori.
Én semmiképpen sem buktattalak volna meg érte, mivel szerintem szép dolog az udvariasság és az empátia.. Ilyen sofőrök is kellenek az utakra:) (sajnos én nem ilyen vagyok, nagyon sokszor inkább tolakodom és ha azt látom, hogy valaki tolatna ki egy parkolóból akkor is inkább indexelek és kikerülöm..erről ne végy példát, mert akár baleseted is lehet belőle)
Egyébként ne csüggedj a bukásod miatt, vágj bele mégegyszer aztán hajrá :) Biztosan sikerülni fog, csak bízz magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!