Mennyi idő után ölheti meg a 2020-tól bevezetett új benzin a régi autóm?
Ügye ez az új keverék arra jó, hogy tönkretegye a régi autókat, nem tiltással hanem kínhalállal üldözik azt a szegény réteget ( beleértve engem ) akiknek mindennapi létszükség az autó , de nincs pénze új euró 9999-es járgányra.
Gondolom nem én vagyok az egyetlen aki venne új Teslát , de nem tanult tovább és alkalmazott maradt.
Egy régi 1.3-as 8 szelepes Swiftem van, meddig " élhet" még?
"esetleg régi típusú gépkocsiknál lehet szükség a járműre vonatkozó előírások ellenőrzésére."
Most olvastam facebookon pár újgazdag kommentet, szerintük jó lesz mert " kevesebb autó lesz az utakon".
Egyáltalán kell félni? Vagy csak netmérnökök riogatnak?
#8 Méghogy nem a legdágább alkatrész a tömítések, üzemanyagredszer? Dehogynem!
Egy darab befecskendező műanyagbigyó szelep 45 ezer forint és ebből nincs utángyártott vagy ilyesmi apafej mert csak a Bosch gyárthatja ezeket, az egyébként filléres árúnak tűnő alkatrészt.
E10... oké ma tankoltam és láttam E5, kicsit bepánikoltam, kicsit le is ültem, amikor mondta a kutas srác, hogy igaz nem én vagyok az első ma, de megnyugtat ez nem az e10 ami meg fogja ölni a motort, konkrétan mondta, hogy azt nem szabad és, hogy szépen így teszik tönkre a belsőégésű motorokat...
Én tankolok többért, csak ne kelljen lecserélnem az autót.
Igen, olcsó volt,meg is lett az eredménye. Még pár éve beszéltük vagyis ő beszélt én meg hallgattam, 150 forint volt az etanol, aztán 1 évig tankolt az új autójába egy csávó, 2 év után megölte a motort , pedig vasárnapi sofőr volt..
Igen, 5%-tól félek.
5% nem , ugyanis a sima 95 benzinben van pontosan 4,96% etanol
2020 tól, az E10 jön, aminek 10% az etanol tartalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!