Titeket lenyűgöz vagy elborzaszt egy ilyen felvétel?
Picit mindkettő, de inkább elborzaszt (10/90%). Biztos jó érzés, nem azt vitatom, de szerintem felelőtlenség. Alattam is sok LE van (383 LE/tonna), mégsem szoktam így vezetni soha. Néha (havonta 1szer kb) 15-20 másodpercre elengedem a lovakat, de csak saját sávban és bőven saját képességem határai alatt maradva. Mondjuk motorral sokkal könnyebb meghalni, mint kocsival, ami szintén visszatartó erő. A baj az, hogy ez egy soktényezős dolog, nem uralsz minden változót. Ha ilyen hosszú ideig így mész, könnyen történhet valami, rajtad kívül álló esemény, ami miatt valaki megsérül, akár meghal. Hiába vagy te nagyon jó sofőr. Ezért tartom felelőtlenségnek.
Nyugodtan mehet itt is a lepontozás... Aki nem ért egyet veled, eddig mind le lett pontozva.
Ez az èjjszakai versenyezgetès amúgy japánoktól fakad. Ott nappal mindenki dolgozik èjjelente pedig teljesen üresek az utak. A japánoknál ez volt a szórakozás a a 80-90 es èvekben. Sporkocsijuk is volt bőven. Kimentek az autófanok èjjel cb rádiókkal ,felszerelkezve báratokkal szurkolókkal. ,ès hajnalra összeszedtèk a cirkuszt mire megindult a forgalom ès ment mindenki dolgára.
Akkoriban a rendőrök se zaklatták őket.
Ma már ez azèrt nem így van.
Nem ilyen egyszerű ott sem.
Ráadásul felènk egyenesen bűnözőnek nèzik az embert ha sportosabb vagy feltünőbb autója van.
Ha epített az autód nincs rendőr aki nem szedne ki kötözködni.
Akkor már rohadèg aljas bűnöző vagy ès szemèt gyilkos!
Nem èrtem miert nem tudjátok követni a normát!!!
NAGY FEKETE sötètített luxusautóval kell járni mint a rendes fuxos 200 kg os talpig tetovált emberek!
Őket nem is állítják meg a rendőrök ,mert tudják becsületes munkájuk van fizetik at adót ,ès csak kicsit vagdalják össze a lányokat ha nem akarnak dolgozni kint a hidegbe a placcon. Jó jó neha túlzásba esnek mert szeretik a munkájukat.Kicsit folyik a vèr itt ott.. Na de akkor mi van? Nincs sbba semmi rosz biztos hogy jó emberek mert teli vannak pènzel.
"Nem èrtem mièrt akartok tuningolni ,mint a gyilkosok??
(Irónia mi?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!