Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Titeket lenyűgöz vagy elborzas...

Titeket lenyűgöz vagy elborzaszt egy ilyen felvétel?

#versenyzés #hegyi versenyzés
2019. nov. 24. 16:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Két potenciális gyilkos. Sittre velük, vezetéstől örökre eltiltás.
2019. nov. 24. 16:36
 2/18 anonim ***** válasza:
36%
Ez dög unalmas videó...
2019. nov. 24. 16:40
 3/18 anonim ***** válasza:
35%
Oltári izgalmas, bocs mégse.
2019. nov. 24. 16:44
 4/18 anonim ***** válasza:
29%
Unalmas és elborzasztó.
2019. nov. 24. 16:52
 5/18 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem is unalmas, nem is néztem végig, ráadásul elég balesetveszélyes, hogy közúton vagánykodnak. Nem őket sajnálnám hanem a szabályosan közlekedőket
2019. nov. 24. 17:11
 6/18 anonim ***** válasza:
43%

Én sajnálom a szereplőket. A menő ótó, a teli tank benzin meg a garnitúra új gumi elvitte minden pénzüket, nem maradt már belépőre a legközelebbi pályanapra.

Bár mondjuk láttam már olyat, hogy Hiperillegál Sztrítrészer Petike elment az E36 M3-mal pályanapra, mer' ő mán úgy uralja a gípet, hogy attú' jobban nem lehet meg fel is van tuningóva rendessen, olyan szárny van rajta, mint a fásztenfjúriüszbe' az Integrán és haver dzsippelte a motort. Aztán az első öt percben úgy autózta körbe az Euroringen a horpadt kupás Astra, hogy Petike inkább szégyenszemre lehajtott és nem is jött vissza, a parkolóban magyarázta a hasonszőrűeknek, hogy sz*r az aszfalt, nem melegszik fel rendesen a gumi.

2019. nov. 24. 18:02
 7/18 anonim ***** válasza:
30%
csak azokat fogom sajnálni akikbe belemennek egyszer
2019. nov. 24. 18:13
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

Kár hogy nem igazán van szabadon használható versenypálya az országban.

Akkor meglehet hogy nem az utakon száguldoznának randalíroznának....

Elborzasztani nem borzaszt el ,mert az autók se gyári roncsok ès mire összerak egy ilyet az ember ezt azt megtanul a vezetèstechnikáról. "Aki meg csak nyomni tudja a gázpedált na az az igazi barom.

Engem a román kamionosok ès a rèszegen vezető alkoholista lengyelek jobbal megrèmisztenek az utakon.

Meg az a sok Dacsia Daszter-os nyugger öregasszony akik úgy állnak be a pláza parkolóba hogy lebontják a mellettük lèvő összes autót.

2019. nov. 24. 18:19
 9/18 anonim ***** válasza:
11%

"its not about the horsepower"

De nem ám, mert az nincs.

Ha a többiek lezárják az utat, mint az első F&F filmekben látni, akkor azt mondom oké, magukat nyírják max ki. Egyébként nem mennek nagy tempót, de simán ki tudnák vasalni magukat, vagy valaki mást.

2019. nov. 24. 18:34
 10/18 anonim ***** válasza:
71%

Őszintén. Bejövős lenne ha nem beláthatatlan kanyarokban, szembe sávban csapatnák.

Néha én is elrúgom neki olyan helyen ahol jól belátható hogy sehol semmi, meg forgalomtól elzárt helyen.

De sokak puszta szerencsére alapozva teszik. Nem éri meg.

2019. nov. 24. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!