Sofőrként mennyire biztonságos Oszkár telekocsizni?
Gondolkodtam rajta, hogy vállalnék ilyen telekocsizást, hogy ne egyedül utazzak minden héten. (pár órás út)
Mennyire sűrűn fordul elő, hogy agresszív, büdös, drogos, stb... emberek jelentkeznek útra?
Számít valamit, hogy 15 éves az autóm?
Mennyire sűrű kezdőként, hogy jelentkezik e egyáltalán valaki. (Pécs és környékén)
20/F
Úgy látom, nem nagyon vagy képben, pedig elég lenne csak felmenni az Oszkár honlapjára.
Minden utasnak/sofőrnek regisztrálna kell oda, megadni személyes adatokat, mobilszámot, nevet, fotót, stb. Ráadásul értékelni kell egymást, sofőrt, utast egyaránt. Ezek alapján eldöntheted felveszed-e a kocsidba az illetőt, akivel előtte teledonon is beszélsz. Egy drogos, alkesz nem hiszem, hogy végmehy ezeken a procedúrákon. Hülye embereke persze így is akadhatnak, de hol nem? :D
Volt már pár utam sofőrként meg utasként is. Eddig mindig normális, korrekt emberekkel utaztam együtt. Amúgy értékelhetőek is az útitársak, ha nagyon le van húzva törölheted is a foglalását sofőrként. Szerintem nincsen benne nagyobb kockázat mint ha buszon vagy vonattal mennél.
Amúgy sajnos egyre többen csinálják üzletszerűen, kisbuszokkal visznek egyszerre 10 embert egész nap ingázva a nagyobb városok között. Ezek teljesen megölik az egészet, az utóbbi időben nem tudtam egyetlen utast sem vinni (5 csillagos az értékelésem, és nem is egy roncsom van). Nem erre lett kitalálva az oszkár, ezekre kéne a navnak rászállnia és nem a savanyúságot áruló mari nénikre a piacon.
utolsóval értek egyet...én Szeged-Bp között szoktam mászkálni, és ezen a vonalon is olyan szinten elszaporodtak a kisbuszos vállalkozók, hogy nekem is alig akad utas...általában azok választják a magánhirdetőket, akik még akarnak valami egyéni kívánságot, címről címre vinni stb. mert ezeket nem vállalják a vállalkozók, hisz csak jönnek-mennek oda-vissza.
egyébként tényleg elég sokrétűen lehet szűrni az utasokat, én az utóbbi időben el is kezdtem ezeket a beállításokat alkalmazni. több, mint 2,5 éve használom, többnyire mindig oda-vissza tele voltam, de az utóbbi közel 1 évben szinte nem volt olyan utam, hogy legalább az egyik utas ne b_sszon át és ne lehessen elérni.
szóval nálam már az, akinek a 60% alatt van a pozitív értékelése és a lemondott utak aránya meghaladja a 40%-ot, az csak online előre fizethet...
meg persze ennek ellenére is foglaláskor meg kell nézni az embert, mert én már jártam úgy, hogy ennek ellenére is jött velem egy büdös, részeg férfi, egész úton marta a torkom a szaga, olyan erős volt...bár már kézfogásnál is éreztem, mert tiszta zsíros, izzadt volt a keze...és volt is értékelése ezzel kapcsolatban. egyik sofőr leírta, hogy nem vitte el, mert szintén talaj részeg volt. sajnos utólag néztem meg...:D de le is tiltottam nála a helyfoglalást. jól szituált ember volt, csak rohadt igénytelen.
Oszkár egy f😀Sz!
Megpetélné a saját anyját 2 ft-ért!
Sunyi, alattomos!
Tegnap az egyik felhasználó egy esetleges koronavírus fertőzés esetén felmerülő felelősség kérdését firtatta. Mi volt a reakció? Válasz nélkül törölte a bejegyzést Oszkár.
Más esetekben sem tűri a kritikát!
Pedig most nem babra megy a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!