Hol tölthetek szombaton Pesten autós aksit?
Sziasztok! Lemerült az aksi az autómban. Gyújtást sem lehet rá adni. senkit sem ismerek itt. Melyik szervízben tudnám tölteni?
Mennyibe kerülne körülbelül?
Köszönöm.
első keresésre ezt találtam neked:
Felhívod és megkérded, h xyz környékre kiszállva mennyiért bikázna be. Elvileg 0-24-es
De ha ez nem jó, akkor ugyanígy keress valami 0-24-es automentőt
Bika kábelem sincsen sajnos.
Ingyenes helyen ragadtam, nem sürgős a bikázás.
Most ezt nem tudom, hogy ha bebikázzuk a kocsimat, és elmegyek vele valahová, ott leállítom, akkor ha mondjuk következő alkalommal beindítom mi rá a garancia, hogy be is indul és lesz benne annyi töltés?
Még a lámpa se ment a kocsiban, a fényszóró se.
Full nullán lehet az aksi, lehet tönkre is ment.
Vegyek egy bika kábelt és bikáztassam be valakiéről?
Ha be lett bikázva legalább fél óráig ne állítsd le, az sem baj ha közlekedsz vele, hogy ne alapjáraton ketyeregjen.
Garancia arra nincs, hogy utána beindul, bár azért még egy rossz akksi sem úgy csinál, hogy totál 0-ra kerül pikk pakk, előbb érezhető rajta, hogy már nehezebben teker stb. Szóval ki kéne deríteni, hogy akksival van gond vagy valami szívja.
Több mint két hónapja nem volt beindítva a kocsi.
Lehet, hogy ez a gond?
Van benne riasztó, csak nincs bekapcsolva.
Talán ki kéne vennem az aksit és elvinni egy szervízbe, ahol föltöltik. Bebikázáshoz kéne egy bika kábel is, amit most nem tudom mennyiért vesztegetnek.
Kár, hogy nincs valami olcsó autómentő, aki 5000 körüli áron kiszállna Budapestre a Budai vár közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!