Ha szeretnék oktatót váltani annak mi a menete? (ugyan azon autós iskolán belül)
Hmm.
Mondjuk nekem nincs semmi gond az oktatómmal csak egyszerűen túl nagy a kocsi ami hozzá tartozik és képtelen vagyok vele normálisan közlekedni
Valószínűleg akkor fel hívom előbb őt is
Első vagyok
Jah,hogy az autó méretével van bajod :)
Hát azért jársz,hogy megtanulj vezetni, ő meg azért van ott,hogy megtanítson!!! Ha azon nagyon jól megtanulsz akkor könnyebb lesz a kisebbel vezetni majd. Én kicsi autón tanultam,de azt is nagynak éreztem úgy a 20. óra környékig,mert utána már jobban éreztem az autót. Mondjuk nekem az autó mérete volt az ami pont nem érdekelt, a jó oktató volt a fontos...pedig tudtam,hogy amint a kezembe lesz a jogsim egy ideig még nem lesz meg a pénz saját autóra csak a 7 személyes egyterűnket tudom használni
Túl vagyok 40 órán és egy bukott forgalmin egyszerűen nem látok ki a kocsiból a jobb oldalból pedig hiába állítottam a tükröt szinte semmit nem láttam nagyon alacsony vagyok hiába húzom előre és emelem maxig az ülést úgyis nehezen látok ki ráadásul ha süt a nap hiába hajtom le az ellenzőt úgyis a szemembe vakít a nap megint nem látok.
Szégyen vagy nem azzal a nagy döggel parkolni se tudok rendesen
Lassan ott tartunk, hogy a tanulók leadják az igényeiket: alacsony termetű halk szavú -lehetőleg női- oktatónál kívánnak jogosítványt szerezni. Az autó japán legyen, max. 3 méter hosszú, viszont T betű ne legyen a járművön, mert az frusztrálja a jövő nagy pilótáját. Ezen felül, csak a kora délelőtti órákban hajlandó vezetni tanulni, minden páros hétvégén, de szigorúan csapadékmentes napokon, 15-25°celsius közötti hőmérsékletben. A jármű típusáról, színéről, és a gumik márkáról még nem döntött...... ;)
Hát hogyne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!