Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha szeretnék oktatót váltani...

Ha szeretnék oktatót váltani annak mi a menete? (ugyan azon autós iskolán belül)

Figyelt kérdés
A régi oktatóval meg kell beszélnem, vagy a sulimba kell csak bemenjek?

2019. szept. 18. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg illene megemlíteni a jelenlegi oktatónak...én nem szóltam az enyémnek,de szerinte sejtette,hogy kivételesen miért az autós sulinál akarok majd kiszállni és nem véletlen forognak vérbe a szemeim, meg gondolom azt is hallotta amikor azt mondták a suliba,hogy 1-2 hónap mire másik oktatóhoz betudnak rakni aztán itt durrant el az agyam :D 2 nap múlva már az új oktatóval vezettem :D
2019. szept. 18. 14:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Hmm.

Mondjuk nekem nincs semmi gond az oktatómmal csak egyszerűen túl nagy a kocsi ami hozzá tartozik és képtelen vagyok vele normálisan közlekedni

Valószínűleg akkor fel hívom előbb őt is

2019. szept. 18. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát bocs, de ha amiatt akarsz váltani, mert túl nagy az autója, akkor tuti ki fog röhögni... és igaza is lesz.
2019. szept. 18. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Jah,hogy az autó méretével van bajod :)

Hát azért jársz,hogy megtanulj vezetni, ő meg azért van ott,hogy megtanítson!!! Ha azon nagyon jól megtanulsz akkor könnyebb lesz a kisebbel vezetni majd. Én kicsi autón tanultam,de azt is nagynak éreztem úgy a 20. óra környékig,mert utána már jobban éreztem az autót. Mondjuk nekem az autó mérete volt az ami pont nem érdekelt, a jó oktató volt a fontos...pedig tudtam,hogy amint a kezembe lesz a jogsim egy ideig még nem lesz meg a pénz saját autóra csak a 7 személyes egyterűnket tudom használni

2019. szept. 18. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Túl vagyok 40 órán és egy bukott forgalmin egyszerűen nem látok ki a kocsiból a jobb oldalból pedig hiába állítottam a tükröt szinte semmit nem láttam nagyon alacsony vagyok hiába húzom előre és emelem maxig az ülést úgyis nehezen látok ki ráadásul ha süt a nap hiába hajtom le az ellenzőt úgyis a szemembe vakít a nap megint nem látok.

Szégyen vagy nem azzal a nagy döggel parkolni se tudok rendesen

2019. szept. 18. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szégyen, mert még tanulóvezető vagy! Ne add fel! Egyrészt gondolj arra, hogy ha nagy autón tanulod meg a "szakmát", akkor utána kb. bármit el tudsz majd vezetni, másrészt meg a való életben is kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy elkerülhetetlenül nagy méretű autót kell vezetned. Például haverod ivott és megkér hogy vidd haza, ilyesmi (most csak mondtam egy hülye példát). A napsütés ellen nyugodtan vehetsz fel napszemüveget (létezik dioptriás verzió is, ha esetleg rossz a szemed). Tükör meg tényleg csak beállítás kérdése...
2019. szept. 18. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
19%

Lassan ott tartunk, hogy a tanulók leadják az igényeiket: alacsony termetű halk szavú -lehetőleg női- oktatónál kívánnak jogosítványt szerezni. Az autó japán legyen, max. 3 méter hosszú, viszont T betű ne legyen a járművön, mert az frusztrálja a jövő nagy pilótáját. Ezen felül, csak a kora délelőtti órákban hajlandó vezetni tanulni, minden páros hétvégén, de szigorúan csapadékmentes napokon, 15-25°celsius közötti hőmérsékletben. A jármű típusáról, színéről, és a gumik márkáról még nem döntött...... ;)

Hát hogyne!

2019. szept. 19. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!